• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Airbagy

Gery86

nový člen
2
Ahoj,mám problém s airbagy,svítí kontrolka,vše jsem prolezl(konektory pod sedackama,čidla ve sloupcích,vyměnil všechny žárovky které nesvítily...)Na diagnostice žádnou chybu nepíše,kontrolka jen svítí,je to rok 2004,Koukal sem všude možně,ale už si nevím rady...
Budu vděčný za každý nápad...diky

Ahoj,mám problém s airbagy,svítí kontrolka,vše jsem prolezl(konektory pod sedackama,čidla ve sloupcích,vyměnil všechny žárovky které nesvítily...)Na diagnostice žádnou chybu nepíše,kontrolka jen svítí,je to rok 2004,Koukal sem všude možně,ale už si nevím rady...

Jsem na tom úplně stejně, jen Mazda 6 GH, řešení zatím v nedohlednu... o_O

Ahoj, jenom muj postreh. Taky mam BK 2004. Jednou se mi to taky stalo kdyz jsem spal v aute a musel jsem sedacky posunout a sklopit. Jak jsem je daval zpet tak mi po nastartovani taky svitila kontrolka. Nakonec to byl jeden konektor pod sedackou u ridice. Stacilo odpojit/ zapojit. Zkus jeste odpojit baterku, treba to pomuze.

Díky za radu,ale to jsem zkoušel,i odpojení baterie,ale bohužel nepomohlo,ale i tak děkuji ..

Já jo, odešla celá jednotka airbagů, musel jsem dát jinou a už to zas funguje. Už nevím přesně, co to házelo za chybu na diagnostice, ale kontrolka na palubce svítila a nerozsvěcela se kontrolka nezapnutých pásů.. Mazda 6 GH

Back