xvinca
výkonný člen KLANu
- 127
ok ja mam mam ten isty skusim prejst tiez na tu 74 ked vravite ze je system rychlejsi
Jako možná trošku. Zázraky bych od toho ale nečekal. Já to spíš aktualizoval z nějaké své obsese to mít aktuální

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ok ja mam mam ten isty skusim prejst tiez na tu 74 ked vravite ze je system rychlejsi
No vždy jo. Překlad mýho příspěvku.-"Vieš spomínané komentáre sedí. Ja najväčšie pozitívum vidím v tom, že som za tie prachy pozval ženskú do reštaurácie, namiesto aby som sedel v servise a pil kávu z téglika."no vidis a keby si si ten software nahodil sam ako my tak si mohol pri tom popijat aj pivko![]()
Tak přeci jen vizuální změna - větší text a některé části menu, např u Android Auto je ve Waze menu větší písmo než bylo ve verzi 70.Haleluja @shr3k -ovi za jeho návod https://www.mazdaklan.cz/threads/ak...onnect-s-dotykovym-displejem-od-roku-2014.54/
Díky moc!...a za zdroje aktualizací, samozřejmě taky!
Úspěšný upgrade z verze 70.00.100 na 74.00.324
Doba trvání u mě 45min, použit 4GB USB3.0 flash disk, formátovaný FAT32. Vložen do AA/CP portu.
Rozdíly v možnostech/funkcích jsem bohužel? nezaznamenal. Možná se trochu zrychlila odezva.
Veškeré uživatelské nastavení zachováno(HeadUp, rádio, párování BT, WiFi,...)
Trochu jsem se lekl, když, po restartu, mi to neukazovalo měsíce a km do servisu, ale za pár vteřin to naběhlo i s původním stavem km do dalšího servisu.
Není.Zdravím všechny, potřebuji potvrdit jestli firmware CMU_7000C0A-EU01_11000.kwi je i pro moji Mazdu
WIN: 3MZBN64760M331837
Mazda 3 2018 BL s navigací
Děkuji
Děkuji za odpověď.Není.