Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V tomto tématu.Děkuji za odpověď.
Kde by se dala stáhnout poslední verze pro moje auto?
U mě starý hub nefungoval spolehlivě, telefon se většinou nepřipojil, připadně se při jízdě odpojoval. Přijde mi, že na novějších FW je start / přepnutí do AA trochu svižnější, ale nic zásadního.je nejaka vyhoda mit original AA s novejsi verzi firmwaru oproti AA-Tru_go 1.15 na starsim FW? jde mi o to zda ma cenu kupovat ten USB Hub a upgradovat na novejsi verzi FW. O vykonejsim nabijeni USB Hubu vim.
Doufám, že bude. Jelikož mám teď docela problém s Carplay u IPhone 15 pro. Jak tam dali usb-c, tak to záhadně přestalo fungovat a nevím, jestli by to vyřešil nějaký další update ze strany Mazdy a nebo se to musí opravit v iOS.Otázka jestli ještě nějakej bude.... poslední aktualizace byly hodně "kosmetické". Imho infotainment v 6tce by si buď zasloužil kompletně přepracovat, a nebo už na to raději vůbec nesahat.
Kup krabičku pro bezdrátové připojení a máš to bez čekáníDoufám, že bude. Jelikož mám teď docela problém s Carplay u IPhone 15 pro. Jak tam dali usb-c, tak to záhadně přestalo fungovat a nevím, jestli by to vyřešil nějaký další update ze strany Mazdy a nebo se to musí opravit v iOS.
To mě napadlo a mám objednáno z Ali, ale tam nakonec taky není jistota, že ji to vezme měl bys tip jaká určitě funguje?Kup krabičku pro bezdrátové připojení a máš to bez čekání
Ee, mám jen Android krabkuTo mě napadlo a mám objednáno z Ali, ale tam nakonec taky není jistota, že ji to vezme měl bys tip jaká určitě funguje?
Zkus výměnu kabelu. Měl jsem zákazníky s Apple USB-C na straně telefonu a Carplay jsme po drátu rozběhali. Jinak bezdrat funguje dobře Carlinkit, ale dedikovaný pro Apple. Tu kombinaci wireless AA/AP nebrat, když už, tak nějakou tu poslední verzi 5xx nebo co to je.Doufám, že bude. Jelikož mám teď docela problém s Carplay u IPhone 15 pro. Jak tam dali usb-c, tak to záhadně přestalo fungovat a nevím, jestli by to vyřešil nějaký další update ze strany Mazdy a nebo se to musí opravit v iOS.
Kabelů jsem zkusil nejméně 9 ať už origo Apple, Belkin, Alza... USB-C na USB-C vůbec nic, jen nabíjí. USB-C na Lightning s redukcí na USB-C překvapivě občas Carplay naskočí a hned chcípne, vyskočí chyba, že Carplay selhal a občas ani to ne. Přes USB-A slot v Mazdě předpokládám carplay nefunguje vůbec. Jakýkoliv starší iPhone s lightning konektorem naskočí na první dobrou.Zkus výměnu kabelu. Měl jsem zákazníky s Apple USB-C na straně telefonu a Carplay jsme po drátu rozběhali. Jinak bezdrat funguje dobře Carlinkit, ale dedikovaný pro Apple. Tu kombinaci wireless AA/AP nebrat, když už, tak nějakou tu poslední verzi 5xx nebo co to je.