• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Android 10" montáž, dotaz na konektor

George69

nový člen
Ověřený uživatel MazdaKlanu
10
Ahoj,
Dnes jsem se pustil do výměny původního autorádia s kolečkama... Objednal jsem to nejlepší co jsem našel 10" Android 10 4+64G PX6.
V balení nebyl adaptér antény DIN, ten budu muset dokoupit cca 100Kč. (Android má pouze zdířku na antenní jack)
Našel jsem však ještě jeden nezapojený konektor, ten šel do původního rádia a nevím k čemu slouží a jaký adaptér budu potřebovat.
Zatím mi nefunguje ovládání z volantu, canbus krabička ve svazku k novému rádiu je. Pokud bude někdo vědět děkuji za rady. Viz foto..

001.jpg 002.jpg

Ovládání z volantu je přes odporové pole a dva vodiče, nejede přes canbus. Konektor je od GPS antény.

Díky. K čemu ale slouží GPS anténa v základním autorádiu, ten kolečkovej krám si taky dokáže poradit s navigací?

original.jpg

Předinstalovaná kabeláž?

Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk

To mě taky napadlo, jenže to rádio má na něj zdířku a kabel byl v ní. Aby kabel neplandal tak se udělal v radiu konektor na připojení ..? Teda jí nevím, ale to je i na japončíky přílišná dokonalost.

Tak to bude USB konektor. V příloze zapojení konektoru, všimni si, kde je Steering switch1 a Steering switch2.

Přílohy

• AUDIO UNIT [WITHOUT CENTER DISPLAY].pdf
    249 KB · Zobrazení: 39
Poslední úprava:
Vypadá to, že má @shr3k s USB pravdu a kdyby to také někomu pomohlo, pomocí redukce na obrázku pravděpodobně zprovozním i USB v loketce, Steering switch1 a Steering switch2 ještě probádám.

redukce.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Mám podobný problém. Vyměnil jsem původní rádio za android a na novém rádiu mám vyvedeny dva USB konektory, ale ne konektor v loketní opěrce. Kde se dá taková redukce sehnat?

Back