Miop
člen KLANu
- 34
Ahoj,
chcem napísať recenziu, no trochu požiadať o pomoc, poprípade záujmu aj predať..
17.6.2017- rádio už funguje ako má. Takže príspevok berte ako recenziu
Keď som dostal do rúk Mazdu CX-5 (pred face liftom), tak jediné, čo má najviac sr.lo bola neskutočná predpotopná navigácia ktorú Mazda montovala do aut.. So skúsenosťami z predchádzajúceho auta, som si našiel na Aliexpress-e andorid navigáciu a aby som netrochárčil tak rovno s 10" displejom ! Jedine čo mi súdruzi z Číny zabudli povedať je že to nespolupracuje s BOSE. Teda je to ako kdeby 2x zosilené. Takže, pri najslabšom zvuku to hraje stále o niečo hlasnejšie, ale hlavne počuť šum a pukanie.. So zvyšujúcim hlasom sa to stráca, aj tak ma to hnevá.. Inak všetko ostatné šľape na 100%. Našťastie to to už vyriešené.
Inak zhrnutie:
Všeobecné info: MST786 Cortex A9 Dual Core, RAM 1GB, Android 4.2.2,
Výhody:
- Android 4.2.2 (možnosť personalizácie)
- 10“ kapacitný monitor s multidotykom, 1024*600
- podporuje originál joystick (využiť sa dá iba pri rádiu)
- akákoľvek navigácia (Sygic, IGO, Waze, Google maps...)
- ovládanie z volantu
- zobrazuje zadnú kameru
- dajú sa meniť originál nastavenia auta
- ukazuje ktoré dvere sú otvorené
- ukazuje čas! Kto má originál rádio, vie o čom hovorím.
- Prehráva asi všetky formáty zvuku a videa.
- 2 USB vstupy + microSD v prednom panely + vnútorná pamäť 8GB
- možný príjem 3G signálu (potrebný 3G USB prijímač ) s možnosťou Wifi-Hotspot
- vstavané Bluetooth a Wifi
- Mirror link
- a vlastne si tam môžete nainštalovať skoro všetko.. využívať to aj tak nebudete (osobná skúsenosť)
- možnosť pripojenia DVR aj DVB-t (ja to nemám)
-má sleep mode až 1h. Čo znamená, že keď vypnete motor a po následnom naštartovaní do 1h, tak rádio sa zapne za cca 3s. Ako originál.
Nevýhody
- android (niekomu nemusí vyhovovať)
- dlhší štart ako pri originál rádiu ( ALE rádio a obraz zo zadnej kamery funguje od prvej sekundy)
- pre niekoho veľkosť displeja. V noci môže rušiť – dá sa vypnúť, alebo si zapnete aplikáciu, ktorá ukáže iba čas na čiernej obr.
- nemá CD/DVD prehrávač (pre mňa výhoda)
- nemá fyzické tlačidlá ani fyzický ovládač hlasitosti. Všetko dotykové
- nekomunikuje s originál USB portom. Riešiteľné
obr:
chcem napísať recenziu, no trochu požiadať o pomoc, poprípade záujmu aj predať..
17.6.2017- rádio už funguje ako má. Takže príspevok berte ako recenziu
Keď som dostal do rúk Mazdu CX-5 (pred face liftom), tak jediné, čo má najviac sr.lo bola neskutočná predpotopná navigácia ktorú Mazda montovala do aut.. So skúsenosťami z predchádzajúceho auta, som si našiel na Aliexpress-e andorid navigáciu a aby som netrochárčil tak rovno s 10" displejom ! Jedine čo mi súdruzi z Číny zabudli povedať je že to nespolupracuje s BOSE. Teda je to ako kdeby 2x zosilené. Takže, pri najslabšom zvuku to hraje stále o niečo hlasnejšie, ale hlavne počuť šum a pukanie.. So zvyšujúcim hlasom sa to stráca, aj tak ma to hnevá.. Inak všetko ostatné šľape na 100%. Našťastie to to už vyriešené.
Inak zhrnutie:
Všeobecné info: MST786 Cortex A9 Dual Core, RAM 1GB, Android 4.2.2,
Výhody:
- Android 4.2.2 (možnosť personalizácie)
- 10“ kapacitný monitor s multidotykom, 1024*600
- podporuje originál joystick (využiť sa dá iba pri rádiu)
- akákoľvek navigácia (Sygic, IGO, Waze, Google maps...)
- ovládanie z volantu
- zobrazuje zadnú kameru
- dajú sa meniť originál nastavenia auta
- ukazuje ktoré dvere sú otvorené
- ukazuje čas! Kto má originál rádio, vie o čom hovorím.
- Prehráva asi všetky formáty zvuku a videa.
- 2 USB vstupy + microSD v prednom panely + vnútorná pamäť 8GB
- možný príjem 3G signálu (potrebný 3G USB prijímač ) s možnosťou Wifi-Hotspot
- vstavané Bluetooth a Wifi
- Mirror link
- a vlastne si tam môžete nainštalovať skoro všetko.. využívať to aj tak nebudete (osobná skúsenosť)
- možnosť pripojenia DVR aj DVB-t (ja to nemám)
-má sleep mode až 1h. Čo znamená, že keď vypnete motor a po následnom naštartovaní do 1h, tak rádio sa zapne za cca 3s. Ako originál.
Nevýhody
- android (niekomu nemusí vyhovovať)
- dlhší štart ako pri originál rádiu ( ALE rádio a obraz zo zadnej kamery funguje od prvej sekundy)
- pre niekoho veľkosť displeja. V noci môže rušiť – dá sa vypnúť, alebo si zapnete aplikáciu, ktorá ukáže iba čas na čiernej obr.
- nemá CD/DVD prehrávač (pre mňa výhoda)
- nemá fyzické tlačidlá ani fyzický ovládač hlasitosti. Všetko dotykové
- nekomunikuje s originál USB portom. Riešiteľné
obr:
Poslední úprava: