• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Android/ jiné zařízení k přehrávání netflixu nebo filmů

• Vlákno založil Vlákno založil Zdenda
  • Datum založení Datum založení

Zdenda

nový člen
Zprávy
7
Zdarec klubáci, jsem majitelem CX5 KF 2018, rád bych si připlepšil se zobrazením navi (AA) a rád bych si pustil nějaký film co byste doporučili, viděl různé krabičky do područky nebo rovnou celé displeje. Jde mi o co největší zachování konektivity s vozem ( ovládání na volantu, zpětná kamera). Případně je někdo z okolí Brna kdo se tímto zabývá případně i nějaký elektrokouzelník? vypnutí istop a aktualize... zkrátka kodování tak aby auto fungovalo dle mých představ. Za rady budu vděčný a ještě více za kontakt na někoho kdo těmto autům rozumí.

Zdarec klubáci, jsem majitelem CX5 KF 2018, rád bych si připlepšil se zobrazením navi (AA) a rád bych si pustil nějaký film co byste doporučili, viděl různé krabičky do područky nebo rovnou celé displeje. Jde mi o co největší zachování konektivity s vozem ( ovládání na volantu, zpětná kamera). Případně je někdo z okolí Brna kdo se tímto zabývá případně i nějaký elektrokouzelník? vypnutí istop a aktualize... zkrátka kodování tak aby auto fungovalo dle mých představ. Za rady budu vděčný a ještě více za kontakt na někoho kdo těmto autům rozumí.
Ahoj, Ty si chces za jizdy poustet filmy? Jako řidič?
Doufam, ze jsem to cele pochopil spatne. Pokud ne, tak si přeji Te nikdy na silnici nepotkat ....

Ahoj i tobě, děkuji za fundovanou odpověď, hned zítra tam jedu a objednávám.... Teď vážně, jak jsi to pochopil a co se ti honí v hlavě nebo jinde je čistě tvá věc. Fakt je ten, že tuto možnost chci prostě mít i když auto stojí nebo jede, pro mě nebo pro spolujezdce. Navíc abychom se bavili k tématu, tak tyto krabičky na které se dotazuji umí i AA a o to mi jde především. Také vyblokování Istopu by se mi hodilo jak jsem již psal. Máš tedy pro Mě nějaké doporučení když už jsme zde na fóru? Pokud ne a byl to jen tvůj plytký výstřel do tmy takhle v neděli večer a přinesl ti nějaké uspokojení tak budiž, ale už se prosím nenuť mi odepisovat... Děkuji

Osobně bych to řešil úplně mimo nějakou integraci do auta, maximálně tak akorát napojil zvuk na soundsystém (což je přes bluetooth bohužel obvykle s latencí). Důvodem prvním je jednoduchost a variabilita (neslouží jen pro auto), důvodem druhým pak kvalita a rozlišení displeje, důvodem třetím pak to, že lze takový displej umístit kamkoliv - tzn. ideálně přímo před diváka. Sám to řěším kvalitním tabletem s velkým 2K AMOLED displejem s Dolby Vision.

Osobně bych to řešil úplně mimo nějakou integraci do auta, maximálně tak akorát napojil zvuk na soundsystém (což je přes bluetooth bohužel obvykle s latencí). Důvodem prvním je jednoduchost a variabilita (neslouží jen pro auto), důvodem druhým pak kvalita a rozlišení displeje, důvodem třetím pak to, že lze takový displej umístit kamkoliv - tzn. ideálně přímo před diváka. Sám to řěším kvalitním tabletem s velkým 2K AMOLED displejem s Dolby Vision.
Díky, nicméně toto mi neřeší napojení telefonu do auta /android auto/... číňan tyto krabičky nabízí, ale nikdo mi nebyl schopen nic kloudného doporučit a jet pokusem a omylem to může být pěkně drahá sranda...

Drobná poznámka....Pokud mě paměť nemate tak v ofiko návodu pro M6 jsem viděl postup pro přehrávání DVD, nicméně to nejelo😁 takže to není úplně lichá myšlenka

Drobná poznámka....Pokud mě paměť nemate tak v ofiko návodu pro M6 jsem viděl postup pro přehrávání DVD, nicméně to nejelo😁 takže to není úplně lichá myšlenka
To by bylo zajimave, nicmene mam dotaz a nevim zda budes vedet jaky format flashek auto prehrava zkousel jsem exFat i Fat32 a na mp3 vubec auto nereaguje.

Asi mluvil o videodisku formátu DVD - prostě taková ta "klasika", kterou dnes prodávají už jen Levné knihy a Česká televize :poop:

Na filmy OttoAibox P3

No a máš v autě USB hub s podporou AA/CP a aktualizovaný CMU?

No a máš v autě USB hub s podporou AA/CP a aktualizovaný CMU?
Aktualizovano mam, ale jestli mam usb hub s podporou to netusim... nevim ani jak to poznat.. mam to měsíc s v Mazdach jsem nováček... P.S. byla by možnost se domluvit na chip? pokud teda někdy zavítáte na moravu? mam 2,2D 110Kw klidně můžeme doladit v soukromých zprávách.

Nemá, má tam jen napis USB

Back