Pedro_Gonzales
nový člen
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Diky za info, jakou verzi mas ? Kolik gb ram ?Já měl v Mazdě tohle : Link na Ali
Bylo to úplně super...krásně rychlý, plynulý. Fungovalo na tom Android Auto i Apple Carplay a to jak drátově, tak bezdrátově. A funguje s Bose i neBose a dokonce mi přišlo, že to hrálo s Bose i líp než origo rádio. Za mě to byly snad nejlíp investovaný peníze do auta. Ta použitelnost auta byla najednou úplně jinde...
Měl jsem tu 4GB RAM verzi. Pořád jsem měl tak půlku plnou, takže nic menšího bych asi nebral. Jinak jsem na něm používal vlastně jenom Carplay a čas od času Youtube, když jsem na někoho dlouho čekal v autě. Asi bych klidně připlatil za tu 6GB, ale nutnost to není. Rozhodně se vyhnout ale těm 1GB, 2GB co se dělají...Diky za info, jakou verzi mas ? Kolik gb ram ?
Co si pamatuju, tak na všechno byly už připravené konektory, jenom jsem musel napájet budící signál na zesilovač.přesně po těchto funkcích prahnu, Bluetooth handsfree, lepší přehrávač hudby a couvací kamera, kdybych to řešil jednotlivě vyšlo by to na stejné prachy a nevypadalo by to dobře.
Co připojení na bose, už si nepamatuju jaké tam jsou konektory, nebyl s tím problém ?
Díky
Ahoj prosím tě seděl ti konektor pro horní display?Co si pamatuju, tak na všechno byly už připravené konektory, jenom jsem musel napájet budící signál na zesilovač.
Zobrazit přílohu 38945Zobrazit přílohu 38946
Ahoj, seděl. S tím žádný problém nebyl, jenom se čas od času zbláznily teploty. Jinak všechno v pohodě.Ahoj prosím tě seděl ti konektor pro horní display?
Zdravím.Ten budicí kabel je prosím který?A kam ho přepájet?DíkyCo si pamatuju, tak na všechno byly už připravené konektory, jenom jsem musel napájet budící signál na zesilovač.
Ahoj, tuším že to byl ten tmavě modrý, ale už si to úplně přesně bohužel nepamatuju...a to auto už dávno nemám, takže se ani nemůžu podívat.Zdravím.Ten budicí kabel je prosím který?A kam ho přepájet?Díky
Zobrazit přílohu 44493 Zobrazit přílohu 44494
Ahoj jaky a kam to byl kabelCo si pamatuju, tak na všechno byly už připravené konektory, jenom jsem musel napájet budící signál na zesilovač.
Ahoj, už v únoru jsem tady psal, že bohužel nevím protože Mazdu už dávno nemám.Ahoj jaky a kam to byl kabel
Ahoj.Těch růžových kabliků je tam víc!A popsané jich nemám .Ze kterého toho svazku prosím?Díky
Zobrazit přílohu 48775 Zobrazit přílohu 48776