• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Anketa k červnovému srazu v Ostravě

Jaká by měla být projížďka?

• Celkem voličů
    5

Katka_S

rodinný člen KLANu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
864
Plánujeme další sraz v Ostravě, orientačně 22.6.

Rádi bychom tento sraz spojili s projížďkou a chceme vědět, kdo co spíše preferuje, ať naplánujeme trasu 🙂

Prosím hlasujte v anketě, zda byste raději kratší projížďku, delší, případně spojenou i s obědem.

Byl by nějaký pokec, jako vždy, a potom bychom se projeli.

Z me kratší, chci aby se účastnila i rodinka, jak v případě Pawlasů, ale malá dá tak hoďku max v tom autě :/

Z me kratší, chci aby se účastnila i rodinka, jak v případě Pawlasů, ale malá dá tak hoďku max v tom autě :/
Dobroš, uvidíme, jak to dopadne. Přinejhorším se vždycky můžete odpojit z trasy.. Dělá se to běžně, i když jezdíme s japoncema, a lidi berou děcka 🙂

Ahoj, já to vidím nejšpíš až na další sraz. Mazda bude nejspíš v ten termín opět rozebraná či se na ni bude něco dalšího dělat. Vidím tak na ještě 2 měsíce….Ještě jsem od koupě neskončil se servisem a úpravami :-)

Rád příště pojedu… 😊

Hoj, 22.6. se mi tam bije více věcí. Jak jste na tom 21.? Odpoledne po práci? Podvečerní projížďka? Zajet si na nějaký dobrý street food?

Podobná vlákna

Back