Testament
nový člen
- 7
Dobrý den všem,
Jsem zde nově ale mám hned 2 otázky
1) ohledně drobné úpravy / výměny antény u Mazdy 3 BL (crystal white , rv2013)
je možné vyměnit anténu za jinou například za :
Která by ale ten vůz nehyzdila ?
Případně jak to provést ? je to pouze nalepovací (myslím že jsem něco takového viděl na alliexpresu - ale tomu moc nedůvěřuji) ? nebo se musí dělat větší zásah ?
2) bohužel se mi "odlepila" krytka u skla na místě spolujedzce, nevím jak se to stalo, jednou jsem dával do vozu věci a našel jak je to "odlepené", a nedrží to už na místě.
Je lepší ji přilepit zpět (čím? aby to neponičilo lak a drželo) ? nebo koupit nové (koupit rovnou všechny 4? nebo jen 2 dopředu ?) a vyměnit ? Případně jak to udělat aby nedošlo k nějakému poškození oken, laku a tak .... budu rád za jakoukoliv radu
Omlouvám se za velikost obrázků ale snad budou dobře vidět.
Děkuji všem
Jsem zde nově ale mám hned 2 otázky
1) ohledně drobné úpravy / výměny antény u Mazdy 3 BL (crystal white , rv2013)
je možné vyměnit anténu za jinou například za :
Která by ale ten vůz nehyzdila ?
Případně jak to provést ? je to pouze nalepovací (myslím že jsem něco takového viděl na alliexpresu - ale tomu moc nedůvěřuji) ? nebo se musí dělat větší zásah ?
2) bohužel se mi "odlepila" krytka u skla na místě spolujedzce, nevím jak se to stalo, jednou jsem dával do vozu věci a našel jak je to "odlepené", a nedrží to už na místě.
Je lepší ji přilepit zpět (čím? aby to neponičilo lak a drželo) ? nebo koupit nové (koupit rovnou všechny 4? nebo jen 2 dopředu ?) a vyměnit ? Případně jak to udělat aby nedošlo k nějakému poškození oken, laku a tak .... budu rád za jakoukoliv radu
Omlouvám se za velikost obrázků ale snad budou dobře vidět.
Děkuji všem