No vypnout to jde, ale podle mě ne jen pro případ, že je někdo v autě. Též mě to někdy štve, protože např. děti zůstanou v autě, já si jen odskočím, ale buď se auto automaticky zamkne a děti se bojí pohnout, protože se spustí alarm, nebo jim nechám klíče a trnu, zda k nim někdo nepřistoupí a neujede s autem aj s dětmi. Takže nějaký režim nezamykat, pokud je detekován uvnitř pohyb (skoro nereálné, leda by posádka při mém odchodu tancovala 🙃 ), připoutaný spolujezdec či zátěž na sedadle apod. by se mi také hodil. Jinak mi automatické zamykání zcela vyhovuje, ta bezstarostnost je příjemná a zcela vypínat se mi to nechce.
V podstatě by mi stačilo zamknout bez aktivace alarmu - samotné děti na 1 minutu raději zamknuté, ale bez alarmu. Už jsem zvažoval vypnutí alarmu zcela, stejně to nikoho nevzruší, že někde řve auto, max. naštve - reálná ochrana nulová. I kdyby se někdo pohyboval v autě a vybíral ho, tak nikdo neřeší, zda je to majitel nebo zloděj ... takže nejlépe režim zamknout, neaktivovat alarm a umožněné otevření dveří zevnitř - a to při detekci spolujezdce (připoutání, zátěž) - to by mi vyhovovalo nejvíc. Pokrýt vše co by komu vyhovovalo je těžké až nereálné.