Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdravím Vás,Ahojte, oficialny update map stoji okolo 70€. Vedeli by ste nam prosim poradit aj nejaku lacnejsiu alternativu, prip. nejaku crac*nutu? Dakujem
Mimochodom, hlas sme zmenili ako bolo treba. Dakujem za radu.
Tak to je zvláštní, už si nepamatuju jméno ale tel.č. je 732878978 - Servis navigací, tvrdil mi včera, že češtinu mi do Mazdy nedostane, když už tam není z výroby. Dejte prosím vědět, pokud se Vám to podaří.Já mám na M6 TomTom a mluví to česky.Udělal mi i aktualizaci ,maník v Ostravě,zabývá se jen servisem navigací.Dokonce mi slíbil,že dá později i češtinu do menu.Uvidíme
Jsme pro Mazdu velice okrajový trh a spoléhají na to,že samozřejmě ovládáme nějaký světový jazyk.Neblahé dědictví dob minulých.Mimochodem,zdá se mi,že je tam i ruština.Zase je problém s azbukou:banghead:Navigacia na nas hovori po cesky, ale cely infotainment je v anglictine. Zjavne to je nevyriesitelny problem. So zakupenym android multimediom sa objavili problemy s BT a padanim apps (OS biedny 2.3.4). Multimedium vratene, nahodeny povodny a teda v cudzom jazyku. Pre mna nepochopitelne v 21.storoci v aute za 30 litrov...