Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Každý si oblíbenou barvu u Mazdy rozhodně nevybere. Slovy klasika - nuda, nuda, šeď, šeď. Red soul ještě ujde, ale stala se z ní ideální volba pro toho, kdo chce zapadnout v šedi červených mazd. Invenci Mazdy na poli barev dokreslují dva odstíny bílé a dramatická změna z hliníkové na hliníkově stříbrnou mezi lety 2014 a 2015. Takže i dnes je to podobně jako s tím favoritem - člověk vybírá z pár barev a nakonec se mu líbí i ta, kterou by si dobrovolně nezvolilJo, vo tom to je! Aby si každý mohl vybrat tu svou oblíbenou barvu. To, když jsem už dávno (asi 1987) kupoval Škodu favorit, tak po čtrnácti dnech soustavného hlášení se do seznamu zájemců, jsem ve frontě přišel na řadu a vyšel na mne hnědý - jak jsem byl rád.... Taky se mi líbil!
Zdravim zdejší členy,
mohl bych poprosit o nějaký odkaz/kontakt na kvalitní LED žárovky? Máme v rodině nový přírůstek, CX-3 Attraction, G120 automat, titanium flash. Jen tak mimochodem ))
Na CX-3 se mi líbí prďácká SUVčková Titanium Flash 42S (do bahna jak dělaná ),
Zobrazit přílohu 4297
ale kdybych si měl sám kupovat, vezmu Dynamic Blue 44J.
Zobrazit přílohu 4298