• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Blikanie DRL

• Vlákno založil Vlákno založil Nibiru
  • Datum založení Datum založení

Nibiru

výkonný člen KLANu
Podporovatel MazdaKlanu Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
410
Zdravim, myslím že som nenašiel podobnú temu. Asi mám problém s denným svietením na M6 2017 rev top. Ešte sa mi nepodarilo to vidieť zvonka, ale všimol som si v odraze keď idem za autom, že na pravej strane chvíľu bliká svetlo, nemyslím si že to je stretávacie , to má ostrú hranu, či je to DRL alebo diaľkové(len jeden segment) neviem naisto. Stretol sa a tým niekto? DRL majú vymeniteľné ledky zvonka alebo sa musí rozliepať svetlo?

IMG20240817202303.jpg

Screenshot_2025-02-06-11-05-09-59_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.png

Voda to nebola. Nenapadlo ma hľadať v inom modeli, a prekvapuje ma že som jediný s GL. Dobre svietime kúsok odomňa neverím, na GH mi polamali držiaky svetiel, takže buď to rozoberiem sám a zanesiem ledky niekomu na opravu alebo sa to opraví samé. Videl som to asi 3x zatiaľ a nedalo sa mi zastať a pozrieť. Ledku by som možno aj sám dokázal prepajkovať.

Back