• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika CX-3 vyhřívání sedaček

vladas75

rodinný člen KLANu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
3 506
zdarec lidi, kámoš koupil jetou CX-3 a má problém s vyhříváním sedaček. Zezačátku mu to topilo, ale šlo prý blbě vypnout. Teď má problém, že sedačka řidiče netopí vůbec a u spolujezdce jen trochu. Neřešil jste někdo, po čem jít, kde hledat ?

Co to je, že to šlo blbě vypnout? Dotykovej cyklickej přepínač signalizující 4 stavy...

Co to je, že to šlo blbě vypnout? Dotykovej cyklickej přepínač signalizující 4 stavy...
Blbě jsem ho pochopil 🤦. Nejdřív mu to prý hřálo málo, pak skoro týden hodně v pohodě a teď vůbec

A jako, že třeba na trojku mu to hřeje pokaždý jinak jo? Nejdřív málo, pak dobře a teď vůbec? Já teda v CXce používám v podstatě jen jedničku. Když je sedačka úplně studená v zimě, tak nechám pár vteřin na trojku a pak hned přepínám na jedničku, která je mi příjemná.

Back