Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vyzkouším, Díky.Máš halogeny, LED? Po rozjetí se denní světla opravdu nerozsvítí?
Vyzkoušej kdyžtak tento postup. Funkční a vyzkoušeno u xenonů u CX-5.
Zobrazit přílohu 43201
Mám prémium edici, klima automatická dvouzónová, zase tak uplně holé to není.světla denního svícení nejsou závislá na otočení spínače na polohu AUTO...denní svícení se rožne hned po nastartování. Poloha auto má vliv na přepnutí světel na klasické obrysovky..popřípadě přepnutí na dálkové ...podle vyhodnocení světelného čidla. Denní svícení svítí jak se tu popisuje ..jediné co ho vypne je zatažení ručky. Jediná věc co mě napadá..říkaš že jde o dovoz z Belgie..nemáš náhodou to holátko co má ještě i manualní klimu a světla pouze jednoduchá halogenová? Co máš za uroven výbavy?
ja mam to iste zastavili ma, zatiahol som rucnu a svetla zhasli - tak ma presviedcali ze nemam zapnute svetlaA urcite ti nesviti za jizdy?
Ja mam treba auto zhasle, kdyz zatahnu rucku. Jak ji ale povolim, roznou se mi LED.
Taky jsem myslel, ze mi nefunguji svetla ?
Vjedu do tmy (treba tunel) a sviti xenony.
Zajimalo by me, co na to policajti. Kdyz stojim na krizovatce a mam zatahlou rucku (tzn auto nesviti) ?
Samosebou v poloze AUTO
Takze si najed ke zdi, nebo popros druheho cloveka. Odjisti rucku a zkus ?