Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je to investice 1.300 Kč. Dělal jsem to sám s kamarádem. Mě se hlavně líbí LED svícení, měl jsme ho i na předchozím autě. Ani jsem o nějaké návratnosti investive neuvažoval....Moc pěkné!
Také jsem nad něčím takovým uvažoval, ale mám verzi CZ a předělávat/pájet řídící jednotku světel se mi nechce a taky nevím jestli by se mi investice do DRL vrátila při mém malém ročním nájezdu (10-15 tis.). I když xenon výbojka je celkem drahá záležitost.
Tak ať slouží!
Výbojky jsem měnil po 7 letech (230000km) nepřetržitého svícení a stálo mě to 2000,- za obě výbojky. Takže nevím co je drahá záležitost. DRL stojí možná stejně.Moc pěkné!
Také jsem nad něčím takovým uvažoval, ale mám verzi CZ a předělávat/pájet řídící jednotku světel se mi nechce a taky nevím jestli by se mi investice do DRL vrátila při mém malém ročním nájezdu (10-15 tis.). I když xenon výbojka je celkem drahá záležitost.
Tak ať slouží!
Výbojky jsem měnil po 7 letech
Xenony jsou fajn samozřejmě, já je bohužel nemám. Také chci vyměnit potkávačky žárovky za lepší. Asi Night breakerDRL jsou asi i věcí názoru / vkusu / atd .... taky nejsem jejich příznivcem, i když třeba ty Funkerovy mi přijdou z kategorie "zdařilé". Mě na tom hlavně vadí to, že nesmí svítit zadek, to je naprostá zhulenost......
Přesně tak, barva musí být bílá (jediná výjimka je povolení žluté barvy u světel mlhových), takže blinkry určitě neprojdou.Chci se zeptat na názor ostatních.
robine to se mi líbí, pokud to umíš namontovat a sladit s hid sadou, tak to bych měl kámo asi zájem teda pokud to nestojí raketudenní svícení a pokud se zapnou směrovky, tak se LED rozblikají oranžově