• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Denní svícení - světla auto

Ondrej

člen KLANu
Zprávy
119
Zdravím, prosím vás o radu. Stala se mi taková věc. Jezdil jsem roky se světly v režimu auto a včera jedu ve dne a lidi na mě blikají. Zjistil jsem, že nesvítím. Přepnul jsem na páčce na potkávací (manuál) a svítím. Když dám na páčce světla na auto a zajedu do tmavé garáže, tak se potkávací zozsvítí. Vypadá to, že se zrušilo denní svícení. Jde to nastavit zpět nebo je to nějaký vadný modul? Děkuji za rady.

Zdravím, prosím vás o radu. Stala se mi taková věc. Jezdil jsem roky se světly v režimu auto a včera jedu ve dne a lidi na mě blikají. Zjistil jsem, že nesvítím. Přepnul jsem na páčce na potkávací (manuál) a svítím. Když dám na páčce světla na auto a zajedu do tmavé garáže, tak se potkávací zozsvítí. Vypadá to, že se zrušilo denní svícení. Jde to nastavit zpět nebo je to nějaký vadný modul? Děkuji za rady.
Ahoj, nenechal jsi, třeba jen trochu, zataženou ruční brzdu?

Myslím, že má tak trochu brzdu, která tohle vylučuje (ze strany uživatele). Nebo se pletu?

Zkusil bych se podívat do menu (to jen, kdyby třeba náhodou pomohla změna nastavení automatiky), případně bych i jako tupou snahu o nápravu zkusil odpojit na pár minut baterku...

Back