• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Dodělání el. sedaček

Lukan

člen KLANu
Podporovatel MazdaKlanu Ověřený uživatel MazdaKlanu
85
Jen pro info neb jsem to nikde nenašel. Kdyby někdo chtěl vyměnit klasické sedačky za elektricke, tak je to v GH easy. Doslova plug and play.
Chtěl jsem celokožený sedačky kvůli dětem, našel jsem celý interiér z bouraného auta z verze předface (ja mám poface). Sedačky jsou elektricke, řidičova s pamětí stačilo je prehodit a to je vše. Funguje posuv, paměť i spárování s klíčkem.
Co nefungovalo bylo ovládání oken, to jsem musel použít ze své verze. Myslel jsem, že bych mohl mít podsvícený čudlíky, ale ve verzi poface nenjsou ve dveřích dva káble.
Práce na cca dopoledne.

IMG_20240727_105245.jpg

IMG_20240727_105252.jpg

To podsvětlení není kablama. Facelift má jiný zapojení ovladačky a duvod proč tlačítka nesvítí je jednoduchej - nejsou tam led s odporama - lze ale teoreticky dodělat, ovšem jestli to pojede netuším

Back