• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Drziaky v kufri

• Vlákno založil Vlákno založil Lehko
  • Datum založení Datum založení

Lehko

nový člen
Zprávy
12
Ahojte,
chcem sa opytat, ci ste niekto riesili moznost namontovat nejake haciky na tasky do kufra CX60. alebo apson nejake dalsie moznosti uchytov.

No já mám ty háčky jako Krtek19856 a pak ještě takové jako delší s popruhama, které se dají nastavit výškově a jsou takové pevnější a pak jsem si tam dodělal jeden výkloný jako má moje stará M 6 Wagon, ale ten výklopný je z nějaké Hondy a je problém, že se musí přilepit do vyřezaného otvoru a ten háček mám málo plastu na přilepení a navíc je v tom autě ten měkčený plast, takže už mi dvě lepidla nevydržely, protože odstředivá síla je velká :-(

No já mám ty háčky jako Krtek19856 a pak ještě takové jako delší s popruhama, které se dají nastavit výškově a jsou takové pevnější a pak jsem si tam dodělal jeden výkloný jako má moje stará M 6 Wagon, ale ten výklopný je z nějaké Hondy a je problém, že se musí přilepit do vyřezaného otvoru a ten háček mám málo plastu na přilepení a navíc je v tom autě ten měkčený plast, takže už mi dvě lepidla nevydržely, protože odstředivá síla je velká :-(
Môžete prosím poslať link?

Back