• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Failsafe termostat PYY2-15-SA1

Domis

nový člen
Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
24
Prodám sadu failsafe termostatu OEM: PYY2-15-SA1.
K dispozici jsou 3 ks.
Cena za kus 1 700 kč.
Mohu poslat přes Zásilkovnu, PPL, nebo předat osobně v Pardubicích a Hradci Králové.IMG_4855.jpg

Poslední úprava:
Prodám sadu failsafe termostatu OEM: PYY2-15-SA1.
K dispozici jsou 3 ks.
Cena za kus 1 700 kč.
Mohu poslat přes Zásilkovnu, PPL, nebo předat osobně v Pardubicích a Hradci Králové.Zobrazit přílohu 55063
Ahoj,mal by som záujem,na Slovensko,ešte by som ale rád zistiť,či je to aj na moju CX5,r.v.2018,KF,GW7,AWD,1998/121kW.
VIN: JMZKFGW7600776999,niekto to tu zisťoval,poprosim aj ja.V tych skratkách sa nevyznám,ak áno,dohodneme sa.Mám ten istý problem ako tu všetci s teplotou motora.Zatial vďaka.

Ahoj,mal by som záujem,na Slovensko,ešte by som ale rád zistiť,či je to aj na moju CX5,r.v.2018,KF,GW7,AWD,1998/121kW.
VIN: JMZKFGW7600776999,niekto to tu zisťoval,poprosim aj ja.V tych skratkách sa nevyznám,ak áno,dohodneme sa.Mám ten istý problem ako tu všetci s teplotou motora.Zatial vďaka.
Ano, bude pasovat.

Ahoj,po odbrení,že je to OK,by som poprosil o zaslanie.Napíš mi na janík.zilinsky@gmail.com podrobnosti.Doriešime spoločne.Vďaka.

Back