• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Heads up displej sa nie vzdy vyklopi uplne

helpfinder

nový člen
Zprávy
1
Ahojte
Ja mam trochu problem s Headsup vyklopnym displejom - displej sa niekedy vyklopi a niekedy nie
Pozorovanim som zistil ze tam bude hrat nejaku rolu teplota
Ked rano startujem auto a teplota (podla teplomeru v aute) je 7 stupnov a menej tak sa nevyklopi uplne ale len tak do polovice. Ak je teplota 8 a viac stupnov tak sa vyklopi a funguje normalne.
Ak sa aj nevyklopi, par minut jazdim, vypnem motor displej sa sklopi a znova nastartujem tak sa vyklopi normalne a funguje (predpokladam ze proste preto lebo doslo k zvyseniu teploty v interieri)
V pripade ze sa diplej vyklopi len ciastocne tak nevydava ani ziadne cudne/nestandardne zvuky ani jemnym tlakom prsta v smere vyklapania nedosiahnem ze by sa vyklopil uplne (ze by som mu trochu pomohol)

Niekto nieco podobne, pripadne idealane nejake riesenie?
Dakujem

CX-5 AWS 2.0 benzin rv 2017

Ahojte
Ja mam trochu problem s Headsup vyklopnym displejom - displej sa niekedy vyklopi a niekedy nie
Pozorovanim som zistil ze tam bude hrat nejaku rolu teplota
Ked rano startujem auto a teplota (podla teplomeru v aute) je 7 stupnov a menej tak sa nevyklopi uplne ale len tak do polovice. Ak je teplota 8 a viac stupnov tak sa vyklopi a funguje normalne.
Ak sa aj nevyklopi, par minut jazdim, vypnem motor displej sa sklopi a znova nastartujem tak sa vyklopi normalne a funguje (predpokladam ze proste preto lebo doslo k zvyseniu teploty v interieri)
V pripade ze sa diplej vyklopi len ciastocne tak nevydava ani ziadne cudne/nestandardne zvuky ani jemnym tlakom prsta v smere vyklapania nedosiahnem ze by sa vyklopil uplne (ze by som mu trochu pomohol)

Niekto nieco podobne, pripadne idealane nejake riesenie?
Dakujem

CX-5 AWS 2.0 benzin rv 2017
Odpoj na 15 minut mínusový pól na autobaterii.

Back