Tak k této problematice u motorů RF je tady toho napsáno celkem dost, stačí vyhledat v sekci "Modely" a dle konkrétního typu auta, potom vpravo nahoře je lupa a tam se zadá klíčové slovo, např. "hodnoty vstřiků" nebo jiné, to mě jen tak napadlo a chce to pročíst. Jinak já mám také motor RF (konkrétně RF7J), vstřiky jsem měnil za nové (original DENSO japonské, viděl jsem i z Rumunska...). Když se vstřiky vyměnily, tak všechny měly hodnotu 0. Tu mám stále u toho referenčního válce (asi první?) a ostatní se kalibrují vzhledem k němu. Řídící jednotka provádí kalibraci tuším co 2000 km. Jinak drobná zkušenost- je nutné mít OK podložky pod vstřiky a taková hloupost - OK kostry. Já vyměnil půl auta a nakonec jsem předělal kostry (co jsou pod filtrboxem), zrušil jsem ten fastonek, dal ocelová očka, 6-ku licnu kabel a ukostřil na kostru k baterce a nové auto

. Ještě k DPF - také mi to tak regenerovalo, mám nový DPF filtr, nová čidla, lambdu, čidlo rozdílového tlaku....ale vše se srovnalo až jsem opravil kostru. Teď mi to regeneruje po 200 km, což je u mého motoru maximum dle příručky. Tzn., že mi to asi funguje OK.
Tak hodně zdaru a snad jsem Tě aspoň nasměroval... R.