• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

autorizovaný Kam dát opravit nárazník (Morava)

• Vlákno založil Vlákno založil M3grey
  • Datum založení Datum založení

M3grey

rodinný člen KLANu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
2 585
Zdar,
tak mě postihla nepříjemná událost, kdy řeším lakování, v horším případě výměnu a lakování nárazníku. Barva je machine grey.

Tak teď přemýšlím kam to dát na opravu? Autopalace Brno? Nebo Zlín? Jde mi o to, kde je lepší domluva (i vzhledem k pojišťovně) a šikovnější lakýra?

Ahoj, dal jsem to do Zlina, oprava narazniku + lakovani a stalo to nejak kolem 14.

Ahoj dik za rychlou odpověď. Já poptaval na Spořilově - neopravuji- prý bezpečnostní riziko.tak novej dil - 16.000 plus lak prace = 34.000 Kč .
No tak do toho bych teda nešel.
A trefili ti barvu ?

Bezpečnostní riziko? Pro koho a jake? No ona by jim to asi pojistovna vysvetlila.

Uz jsem to tu nekde rozepisoval. Machine grey je fakt debilni barva. Auto tam stalo mesic, coz jsem puvodne necekal. Na druhou stranu se fakt asi snazili, protoze pry to externi lakyra 3x predelaval a na konci uz mel asi 15 nastrikanych karet a ladil to. No, jestli to trefili? Podívej ja tam budu jiste odlišnosti videt vzdycky, ale musim konstatovat, ze to fakt jinak vypada zprava, zleva, za 3 metru a z 1 metru. Faktem je, ze to vypadá ke zbytku auta nasobne lepe (mene odlisne), nez predni naraznik, kde je lak z vyroby. Jo a ze to tam stalo mesic mi taky nevadilo, protoze mi na celou dobu pujcili auto, takze klouboucek...

Bezpečnostní riziko? Pro koho a jake? No ona by jim to asi pojistovna vysvetlila.

Uz jsem to tu nekde rozepisoval. Machine grey je fakt debilni barva. Auto tam stalo mesic, coz jsem puvodne necekal. Na druhou stranu se fakt asi snazili, protoze pry to externi lakyra 3x predelaval a na konci uz mel asi 15 nastrikanych karet a ladil to. No, jestli to trefili? Podívej ja tam budu jiste odlišnosti videt vzdycky, ale musim konstatovat, ze to fakt jinak vypada zprava, zleva, za 3 metru a z 1 metru. Faktem je, ze to vypadá ke zbytku auta nasobne lepe (mene odlisne), nez predni naraznik, kde je lak z vyroby. Jo a ze to tam stalo mesic mi taky nevadilo, protoze mi na celou dobu pujcili auto, takze klouboucek...
Na Zlín si nemůžu stěžovat.Když mě stříkali víčko nádrže a pravý kryt zrcátka(Soul Red Crystal),tak to celkem trefili.Jasně,z určitých úhlů je vidět lehká odlišnost,ale jenom tehdy když víš co hledáš.Posledně, když jsem tam musel nechat neplánovaně MXo na servis,tak mě taky nabízeli náhradní auto.
Domluva s nimi vždy na 110% .

Tak budu nechavat lakovat asi tak 3/5 auta. Tak mam dilema, jestli ti dat do Mazdy do Zlina, nebo do Autopalace v Brne?

Na Brno jsem četl od někoho zkušenost a tam bych to určitě nedával, zkus Zlin, já asi prubnu lakovnu kostka (někdy k němu dává i effekt Zlin - jedna z lepších lakoven tady)

Nekde jsem to tu psal, chytil jsem v protismeru nakladak se sterkem a mam otryskany lak.

A do pytle, tak to fakt naštve :-( Tak ať se povede pěkný lak, já na tohle štěstí neměl, bohužel jsem v průběhu času u předchozích aut dvakrát nechával lakovat zadní nárazník, vždy v ofiko servisu a nikdy nechytili správný odstín :-( Poprvé klasická bílá, podruhé bílá metalíza, ale pokaždé bylo vidět pouhým okem.

Vcera jsem zase potkal podobneho idiota, na sklapecce nalozeny pisek pul metru nad, takze to z nej taky litalo. Na tyhle bezohledne smejdy fakt pozor. Hlavne, ze tam ma srolovanou plachtu. Ale to je prace tu korbu zakryt a oni vlastne nesmi pracovat ve vyskach, chapu…

Foto ilustracni…

IMG_0394.jpeg

Mně takhle jednou vzal nějaký blb s betonem (ta velká míchačka), potkali jsme se v zatáčce a něco na mě létalo a já dopytle co to je, tak jsem pak doma hned spláchl pořádně a naštěstí dobrý, bílá barva celkem dost věcí promine. Ale ty s tím pískem nebo štěrkem, to taky bohužel občas potkávám.

Back