• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

nezávislý kde lakovat-Soul Red Crystal (Zlínsky,Olomoucky kraj)

Saitoo

nový člen
Zprávy
3
Zdravím. Potrěboval bych nalakovat přední narazník (Soul Red Crystal). Má někdo prosím zkušenost, kde to zvladnou?Díky

Zkus Mazdu ve Zline. Lakovali mi zadni naraznik (machine grey, coz povazuji za jeste vetsi prusvih, nez soul red).

A kde jsi to nechal v AUTO EFEKT? Kolik jsi za to dal?V Ivosu mě řekl 35000,-za nový naraznik+lakovaní (jediné co jej zajímalo jestli je to na "havaryjko" což není) a v EFEKTu to asi bude to samé ne? Ten narazník je docela šikovně prasklý jen na konci u kola a víceméně ze spodu. Takže svařit a zapravit by šel-jen to lakovaní no. To mě asi jen tak někde neudělaj, když jim donesu jen narazník?Dík za odpověď

Kdyby se nedarilo najit misto, kde by to umeli na vychode republiky, tak ja si zrovna dnes odvezl MX5 z Usti nad Labem, kde mi opravovali naraznik po tom, co za mnou pani nedobrzdila a napalila to do me. Vysledek je na pomery dodatecne lakovaneho dilu az neskutecne presny... Viz priloha, nahore original plech, dolni dil novy naraznik s novym lakem. Zadny rozstrik, dil vedle dilu...

novy_stary.jpg

Kdyby se nedarilo najit misto, kde by to umeli na vychode republiky, tak ja si zrovna dnes odvezl MX5 z Usti nad Labem, kde mi opravovali naraznik po tom, co za mnou pani nedobrzdila a napalila to do me. Vysledek je na pomery dodatecne lakovaneho dilu az neskutecne presny... Viz priloha, nahore original plech, dolni dil novy naraznik s novym lakem. Zadny rozstrik, dil vedle dilu...

Zobrazit přílohu 56114
jj díky...vypadá to hodně dobře, ale je to daleko

Back