Zdar, zas ja minule som sa len tak hrabal za " glove boxom ", chcel som najst aky mam bluetooth atd ,atd no a vsimol som si ze je tam odpojeny biely maly konektor, tak som zapojil nazad, no uz viem preco to bolo odpojene a co to robi, kazdy krat ked startujem auto tak to tam klika jak slak, da sa to nejak lahko vymenit? dalej, neviem co mam robit ale mam dost vysoku spotrebu, kombinovane tak 8.5l, mam 163 2.2d, nove retaze, servis, novy brzdovy strmen, robim denne cca 45km do prace a nazad, sice som vacsinou casu v zapche, ale potom idem dobrych 15km po dialnici, ta ako tak je fajn.. dalej, moze my niekto vysvetlit ako funguje klima na mazde 6? rano vstanem, nastartujem, zapnem klimu na 29 stupnov, nech sa zohreje kabina, mam vzuch na nohy a predne sklo, rychlost si pridava sam.. neskor to dam tak na 24 stupnov, ryhclost klesne o nieco ale stale ide na nohy... este sa mi nikdy nestalo pocas vlastnenia tohoto auta ( 2mesiace) ze by sa to samo preplo co ja viem, na tvar a nohy a tak, stale nohy, manualne je vsetko v poriadku...