Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Diky za odpovedAhoj, Sebor
Uz sa presne nepamatam ako kontrolka DSC/TCS funguje v M3 BK.
Skontroluj ci si omylom nezatlacil tlacitko DSC OFF vlavo dole pod volantom.
Ak je vypnuty system DSC, na pristrojovke moze svietit kotrolka smyku, alebo napis DSC OFF.
Pokial si tlacitkom nemanipuloval, diagnostika v servise odhali pricinu.
Podla mna moze byt pricinou aj korodujuci kontakt na ABS snimacoch, predpokladam ze s mazdou nejazdis casto.
Ahoj Laki, diky za odpoved! Ted jsem prisel z garaze, zapnul klicek, ale nenastartoval. Naskocily vsechny kontrolky, vc. DSC. Vlevo dole pod volantem jsem zmacknul tlacitko DSC OFF a kontrolka nezhasla. Asi jsem to mel zkouset pri nastartovanem motoru. Myslite, ze by to mohl byt duvod k neprojiti STK? Treba si toho ani nevsimnou..., ale to tezko.Ahoj, Sebor
Uz sa presne nepamatam ako kontrolka DSC/TCS funguje v M3 BK.
Skontroluj ci si omylom nezatlacil tlacitko DSC OFF vlavo dole pod volantom.
Ak je vypnuty system DSC, na pristrojovke moze svietit kotrolka smyku, alebo napis DSC OFF.
Pokial si tlacitkom nemanipuloval, diagnostika v servise odhali pricinu.
Podla mna moze byt pricinou aj korodujuci kontakt na ABS snimacoch, predpokladam ze s mazdou nejazdis casto.
U BK 1.6 MZ-CD to může znamenat víc věcí, třeba potíže s EGR. Bez přečtení kódu je to jak luštit z křišťálové koule.
Diky za odpoved, je pravdepodobne, ze me navsteva znack. servisu ceka. SeborU BK 1.6 MZ-CD to může znamenat víc věcí, třeba potíže s EGR. Bez přečtení kódu je to jak luštit z křišťálové koule.
Tak aspoň kdyby čínský OBD byl a mobil s Forscanem k tomu...Diky za odpoved, je pravdepodobne, ze me navsteva znack. servisu ceka. Sebor
Nevím, co tím máš na mysli. Asi ti tam vypadla ta otázka...
Aha, tak to je OBD adaptér na diagnostiku za pár dolarů a obslužný software do telefonu.Nevim, co je cinsky OBD a mobil s Fors...
Ahoj,každých 200km mi začne blikat indikační kontrolka TCS/DSC zároven se žlutou kontrolkou I-stop.Po smazání chyby s
Vgate iCar Pro to zase vydrží asi 200km.
Ví my někdo znalý poradit co to je?díky moc
No to je právě způsob, jak Vgate nepoužívat - bezhlavé mazání chyb, aniž bych si je uložil a něco si o nich zjistil.Ahoj,každých 200km mi začne blikat indikační kontrolka TCS/DSC zároven se žlutou kontrolkou I-stop.Po smazání chyby s
Vgate iCar Pro to zase vydrží asi 200km.
Ví my někdo znalý poradit co to je?díky moc