• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kúpa Mazdy6 vs Honda CRV

Grey

člen KLANu
44
Zdravím vás, z nadpisu je asi jasne co sa chcem opýtať, takže ano zvažujem kúpu týchto dvoch áut, konkrétne mazda 6 combi okolo roku 2008 alebo honda crv 2007-2010....momentálne vlastním accord 7g...riešim však 2 podstatne veci... Tou prvou je podvozok, dosť by ma zaujímalo, ktoré auto ma komfortnejsi, alebo mäkši podvozok, prípadne keby niekto mohol porovnať podvozok tejto mazdy s nejakým iným autom... Druhá vec co ma zaujíma je, či by sa dal bicykel do kufra po zložení zadných sedadiel bez toho aby som musel dávať dole predné kolo?

Srovnavas nesrovnatelne.

29" celopero se tesne nevejde do M3 (musim sundat pr.kolo). Tipuji, ze do M6 se vejde v pohode. Do Mondea MK4 i do S-Maxe MK2 uplne s prehledem.

Tak nemám rád tvrdé podvozky kde je cítiť každá jama alebo nerovnosť.. Naše cesty nie sú ideálne a po dalnicach nejazdim.. Tak z tohoto dôvodu zisťujem ktoré by bolo vhodnejší

tak kupil som nakonec mazdu 6,bola zaujimava ponuka so zaujimavymi km...kazdopadne by som potreboval este par odpovedi na rozne otazky,tak kto by mal cas a chut....

1.pravdepodobne mam rocnik 2008 ale podla technicaku je uvedenie do prevadzky 2010 aj datum prvej evidencie...asi blba otazka ale tie 2 roky bolo to auto akoze v ponuke na predaj?
2.mam elektronicku servisku,kde je podla legendy len vymena oleja a olejoveho filtra,vymena peloveho filtra,zimna prehliadka a kontrola klimatizacie...ine veci sa nekontroluju? alebo nechapem teda ako to je...napr.podla manualu sa ma vzduchovy filter menit 60 000/3r, brzdovka 40 000/2r,chladiaca 100 000/4r....a tieto veci v serviske vobec niesu...tak neviem ci sa to menilo ale asi nie.....menili ste aj palivovy filter pri 100 000?

Back