- 3 468
Ahoj Mazďáci. Tak jsem si projížděl fotky na internetu ohledně různýho osvětlení našich miláčků a narazil jsem na originální sady osvětlení nohou. Když jsem viděl ty ceny,tak mě strašně moc zajímalo co je na tý sadě tak hrozně drahýho.... No abych to neprodlužoval,tak nakonec se mi podařilo dostat k tomu jak vypadá ta sada osvětlení nohou pro nový mazdy (BM,GJ,CX5,....) a montážní kabeláž která se k tomu musí dokupovat. A když jsem to pozorně prozkoumal,tak jsem si řekl že si tu sadu raději vyrobim... Místo tý jedný ledky která se navrtá do plastů jsem použil LED pásek, který se NEmusí nikam vrtat, o trošku vyšší svítivosti, vyrobil kabeláž, přidal ještě do obvodu pojistu (kdyby náhodou) a zapojil pesně tak jak se zapojuje ta origo sada.
Jak to dopadlo můžete vidět na fotkách (foceno na dílně za mírnýho světla)
A jelikož jsem myslel i na vás ostatní,tak jsem při tom svym tvoření vytvořil i sady na prodej. Zatím mám jen na M3BM, ale není vůbec problém jí upravit na ostatní modely GJ,CX5,CX3,.... případně i na starší modely. Dokonce se dá lehce na přání upravit i aby svítili nohy pasažérům vzadu (přidají se další dva LED pásky).
Cena za sadu na M3BM je 550Kč, na GJ je 600Kč, ostatní modely +/- v týhle hranici, přidání podsvícení zadních pasažérů + 80Kč.
Zatím mám přesný fotonávod instalace jen na M3BM a na ostatní auta můžu zatím říct jen kam to zapojit a co přibližně udělat/rozebrat (u M3BM se rozebírá hodně plastovejch dílů - hlavně v kufru). Proto taky nabízim instalaci týhle sady za 400Kč
Jak to dopadlo můžete vidět na fotkách (foceno na dílně za mírnýho světla)
A jelikož jsem myslel i na vás ostatní,tak jsem při tom svym tvoření vytvořil i sady na prodej. Zatím mám jen na M3BM, ale není vůbec problém jí upravit na ostatní modely GJ,CX5,CX3,.... případně i na starší modely. Dokonce se dá lehce na přání upravit i aby svítili nohy pasažérům vzadu (přidají se další dva LED pásky).
Cena za sadu na M3BM je 550Kč, na GJ je 600Kč, ostatní modely +/- v týhle hranici, přidání podsvícení zadních pasažérů + 80Kč.
Zatím mám přesný fotonávod instalace jen na M3BM a na ostatní auta můžu zatím říct jen kam to zapojit a co přibližně udělat/rozebrat (u M3BM se rozebírá hodně plastovejch dílů - hlavně v kufru). Proto taky nabízim instalaci týhle sady za 400Kč
Poslední úprava: