• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Mapové podklady

• Vlákno založil Vlákno založil Maber
  • Datum založení Datum založení
  • Štítky Štítky
    mapy
tak nevím ...
1.jpg

Poslední úprava moderátorem:
mám to stejně, jak vladas75, tak kde je chyba...?
MT_jk.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Nemáte 3 BP nebo CX-30 (jiná verze infotainmentu). Taky jste v části fóra věnované 3 BP, že. ;)

Ahoj, dneska mě přišel do emailu, že update je k dispozici. Uvidíme jestli je pro M3 nebo i M6. Otestuji oboje.

Ahoj, dneska mě přišel do emailu, že update je k dispozici. Uvidíme jestli je pro M3 nebo i M6. Otestuji oboje.
Taky mě to přišlo,jenom nemám tušení jak to dostat do auta.Může prosím někdo poradit?

Tak jsem chtěl aktualizovat mapy a už jsem asi půl hodiny ve stavu "Příprava instalace..." a vůbec nikam se to nehýbá. Co teď s tím? Zálohu jsem si samozřejmě neudělal :D

Tak jsem chtěl aktualizovat mapy a už jsem asi půl hodiny ve stavu "Příprava instalace..." a vůbec nikam se to nehýbá. Co teď s tím? Zálohu jsem si samozřejmě neudělal :D
No uz uz len cakat ci ti vyhodi chybu, predpokladam ze uz vies vysledok tak sa podel. Inak ich servre su dost pomale, download podkladov mi trval cez 3 hodiny

No uz uz len cakat ci ti vyhodi chybu, predpokladam ze uz vies vysledok tak sa podel. Inak ich servre su dost pomale, download podkladov mi trval cez 3 hodiny
Zkoušel jsem předtím na Macbooku v práci, stahování 100%, instalace 0% a nic to nedělalo. Neměl jsem trpělivost, tak jsem to zrušil. Teď zkouším doma na jiném Macu a instalace už je na 36%, tak uvidíme :-)

Me to taky selhalo. A ted mi Mazda Update Toolbox tvrdi, ze mapy jsou aktualni, ale kdyz si to otevru v aute, verze je unor 2020.

Zkouším aktualizovat mapy a Toolbox po přihlášení hází chybu 500... Zkuste to prosím někdo, ať vím jestli je to u nich nebo u mně, díky.

Tak na stránkách Mazdy je update na nové mapy Leden 2021 ale při připojení na MazdaToolbox hlásí,že jsou aktuální.
Vždy to oznamoval email,že je aktualizace.Je to divné.

Back