• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Maximální rychlost

Marcus11

člen KLANu
Zprávy
69
Zdarec. Měl jsem dnes možnost trochu protáhnout auto, tak jsem tomu dal jako ještě nikdy předtím, chtěl jsem zkusit maximalku. Je fakt, že jsem to nevytáhl úplně, rovinka byla krátká :D

Mám šestku původně 107kw, ale po všech úpravách od Shreka, takže omezovač cca 7ooo. Než jsem musel brzdit, tak jsem jel cca 215, na čtverku, cca 6000 otáček, tudíž nějaký potenciál by tam ještě mohl být. Proto mě zajímá, kolik jste toho dostali vy? Jestli někdo zkusil omezovač na 6tý kvalt :D celkem by mě zajímalo, co to auto zvládne..

Těch 215 je strop... Na pětku a šestku SkyG prostě víc nepojede, odpor vzduchu vs výkon/dlouhé převody je neúprosný😋 navíc těm rychlostem o kterých se bavíme neodpovídají ani brzdy😐

Já sem na M3 dal 223km ale od 215km to bylo dětské počítadlo a cilovy úsek byl ještě nepatrně z kopce.
Obecně, ten motor krásně tahá od 0 po 160km. Nad tyto rychlosti je už znát že mu rychleji docházejí síly. Za mě to ale nikdy nebyl motor pro testování maximalky ale na atmosféru má skvělou pružnost a výborné vlastnosti.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Back