Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kéžby ty auta měly klasickej palivovej filtr a ne nějakou přitroublou mřížku, když už. Nebo klasickou plastovou nádrž + hrdlo. Nechápu. A částečky rzi se můžou do nádrže dostat z pistole od někoho, kdo tankoval předtím. U našeho starého yarise bylo hrdlo totálně KO a tankovat musel taky...Já teda mám najeto nějakých cca 47000 a nic. Možná nějaká vadná serie dílů. zkusit třeba i prohledat zahraniční fora, hlavně ty z Ameriky. Třeba je na to nějaký servisní bulletin vydán Mazdou. No když jsem před chvílí viděl fotky rezavýho tepelnýho štítu z CX-3 co měnil kolegovi @Max6 , tak už asi zase začnu být ve střehu a někdy na to mrknu aji na svým autě. Je pravda co říká @Max6 , že ty rezavý částečky se můžou dostat do nádrže.
Zkusím to reklamovat, pokud mne ale pošlou někam můžu se objednat k tobě? Věřím, že by jsi s tím věděl rady a rovnou i něco dalšího přidáme..Tohle bych reklamoval a nebo urgentně opravil. Úplně v klidu si totiž můžeš při zasouvání pistole částečky rzi naházet do nádrže, nehledě na to že pokud to vypadá takhle po dvou a půl letech, tak jak to bude vypadat třeba v pěti ?
Podobně? Jako že tam máš rez? Řešil jsi to nějak..Mám to podobně.