TomasFiala
nový člen
- 3
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda-li zde někdo prodává nebo bude prodávat svou Mazdu 6. Pár aut jsem si našel na bazoši a na Sauto, ale radši bych ji koupil od vás.
Co se týče mých požadavků, tak nejsou nikterak náročné (krom té motorizace
). Je mi jedno kolik to má najeto, ale jde mi o celkový stav (jak je na tom v technickém stavu - kosmetiku tolik neřeším, ale nesmí tam být koroze ani žádný puchýř). Auto bude parkovat na ulici, tudíž šrámům se nevyhne. Samozřejmě preferuji prokazatelnou historii km, servisních úkonů atp. Cenový strop je do 200 tisíc.
Našel jsem zde tuhle, která možná patří nebo patřila někomu z vás:
auto.bazos.cz
Další:
auto.bazos.cz
auto.bazos.cz
auto.bazos.cz
www.sauto.cz
www.sauto.cz
Co na ně říkáte? Doporučili byste počkat na jiný?
Děkuji za jakoukoliv odpověď i budu vděčný za rady.
chtěl bych se zeptat, zda-li zde někdo prodává nebo bude prodávat svou Mazdu 6. Pár aut jsem si našel na bazoši a na Sauto, ale radši bych ji koupil od vás.
Co se týče mých požadavků, tak nejsou nikterak náročné (krom té motorizace
Našel jsem zde tuhle, která možná patří nebo patřila někomu z vás:
Mazda 6 bazar - Auto | Bazoš.cz
Auto - Mazda 6 bazar. Vybírejte z 1 108 inzerátů. Prodej snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.
Další:
Auto - Mazda 6 bazar. Vybírejte z 1 108 inzerátů. Prodej snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.
Mazda 6 2,5 i 125kW GTA Bose Bezklíč | Sauto.cz
Inzerát na prodej Kombi Mazda 6, 2,5 i 125kW GTA Bose Bezklíč. Stav: Ojeté; motor: 2 488 ccm, Benzín; barva Šedá; tachometr 222 850 km; cena 139 900 Kč; prodejce AutoPalace Spořilov - okres Hlavní město Praha

Mazda 6 KOMBI 2.5i 125kW FACELIFT | Sauto.cz
Inzerát na prodej Kombi Mazda 6, KOMBI 2.5i 125kW FACELIFT. Stav: Ojeté; motor: 2 488 ccm, Benzín; barva Modrá; tachometr 218 289 km; cena 185 000 Kč; prodejce Autosalon Šedivý & Šmejkal s.r.o. - okres Hlavní město Praha

Co na ně říkáte? Doporučili byste počkat na jiný?
Děkuji za jakoukoliv odpověď i budu vděčný za rady.
Poslední úprava: