• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

GH Mazda 6-Koupím kola R17 5x114,3 , příčníky,

Maliksoon7

nový člen
Zprávy
8
Dobrý den ,dnes jsem si konečně pořídil Mazdu 6 Gh .
Akorát bych nutně potřeboval nějaké rozumné alu kola r17 , nejlépe originál , ale není podmínkou .

Teď tam jsou R18 , nelíbí se mi a není to úplně pohodlné.

Dále sháním příčníky , nějaké rozumné koberečky

04428bb4-3edf-4c31-9a5c-abe7e88fa4d6.jpeg

Gumy na to bohužial nemam ziadne, disky som dal vyzuť a skontrolovať lebo tie pneu na tom boli uz bez dezenu. Zhodil som zavazia + lepidlo zo zavazi a pripravil som ich na obutie nových pneu. Postovne by som musel pozriet ale najlacnejsie to zrejme nebude :X pocitam tak 1000-2000kč, odhadom.
.

Gumy na to bohužial nemam ziadne, disky som dal vyzuť a skontrolovať lebo tie pneu na tom boli uz bez dezenu. Zhodil som zavazia + lepidlo zo zavazi a pripravil som ich na obutie nových pneu. Postovne by som musel pozriet ale najlacnejsie to zrejme nebude :X pocitam tak 1000-2000kč, odhadom.
.
Jasny , kdyby jste mel cestu do ČR tak se ozvete .
Já sháním něco kolem 8k +gumy . Takze tohle je trosku mimo můj budget :(

Ahoj, měl bych originál GH po FL, zimní gumy GY 4mm. Cena 7tis. Ostrava.

4a5339be1c92f0951c1d2f91e86bb52a.jpg

Odesláno z mého SM-S911B pomocí Tapatalk

Mám z GH tyhle originály, plánoval jsme si je nechat na další GH, ale asi už nebude, tak je mohu přenechat...
pneu tuším Barum, jsou určitě špatný, min. dvě co si pamatuju total ojetý, spíš budou všechny na výměnu, ale každopádně aktuálně obuté.
Našel jsem v tlf nějaké starší foto, kde jsou neumyté. V případě zájmu najdu lepší fotky/či nafotím umyté :)
Možno nechat zkontrolovat na vyvažovačce atp ;)

s R18 máš v plánu co? Příp jaké mají ET, šířku a rozměr/stáří/značkupneu? Měly by tam být myslím 225/45/18? :-)
F.

IMG_3353.jpg

Mám z GH tyhle originály, plánoval jsme si je nechat na další GH, ale asi už nebude, tak je mohu přenechat...
pneu tuším Barum, jsou určitě špatný, min. dvě co si pamatuju total ojetý, spíš budou všechny na výměnu, ale každopádně aktuálně obuté.
Našel jsem v tlf nějaké starší foto, kde jsou neumyté. V případě zájmu najdu lepší fotky/či nafotím umyté :)
Možno nechat zkontrolovat na vyvažovačce atp ;)

s R18 máš v plánu co? Příp jaké mají ET, šířku a rozměr/stáří/značkupneu? Měly by tam být myslím 225/45/18? :-)
F.

Právě že nic , mam je na prodej jsou 225/45/18 a na et zejtra kouknu , musím je umyt a pořádně nafotit . Pneu tam sou KO fulda sportcontrol ale dost sjetý

IMG_9455.jpeg

Back