Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nevím teda, který obrázek je ke xenonům a který k LEDkám (druhý jsou LEDký?) ale za mě asi snad první varianta...Přikládám odkaz na pár řádků o porovnání LED vs. Xenon u CX-5 : Mazda CX-5 2015
Popřípadě tady odkaz na pěkný článek v sekci CX-3: Mazda CX-3
Zobrazit přílohu 4180 Zobrazit přílohu 4181
Nicmene ty mas attraction a tam jsou LED bez ALH, ne? Tzn "pouze" automaticke prepinanei dalkove/klopene.
Je to všechno pěkně popsáno v tom článku na který odkazuje téma CX-3Nevím teda, který obrázek je ke xenonům a který k LEDkám
Njn, to je ta lenost? Asi Jsem rozklik první link, koukám, forum, to mám pročtený, tam u CX-3 jsem nic takovýho nepozoroval, ale že by mě napadlo aspoň kouknout, kam ten link vede?... :angelic:
Tak si dnes jedu vecer domu a dojel jsem skupinku nejakych aut. Predjel jsem je, protoze jela nejak pomalu a pak jsem pochopil proc. Najednou jsem nevedel, jestli jeste vubec jedu po silnici. Jak chumelil mokry snih, vsechno se lesklo, auta v protismeru, proti chumelenice a ja netusil, kde je vubec silnice. Tak jsem jel zhruba kousel vpravo od tech v protismeru a rikal jsem si, jestli na tom neco neni (na tech stiznostech na jizdu v desti a snehu). Ale pak jsem zjistil duvod ...... jsem zatím nejel v dešti ani ve sněhu, na to jsou dost stížnosti ...