Coupe
člen KLANu
- 37
Zdravím, rád bych se zeptal zda má někdo z Vás zkušenosti s Ústeckým autorizákem (http://www.autobek.mazdadealer.cz/), popřípadě zda je tu někdo šikovný z klubu v okolí?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdravím, rád bych se zeptal zda má někdo z Vás zkušenosti s Ústeckým autorizákem (http://www.autobek.mazdadealer.cz/), popřípadě zda je tu někdo šikovný z klubu v okolí?
@Ondrej Suma je tu s námi.
Jak se to vezme, dle profilu byl @Ondrej Suma aktivní naposledy před rokem...To je dobrá zpráva.
Tak to ho brzy smažeme, když se nepřihlásí.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Ahoj.Jsem naprostý pohodář a nikdy se nehádám a ani se nepovyšuji.Bohužel při koupi nové cx5 bylo jednání naprosto děsné a to se mi potvrdilo od spousty nových majitelů Mazdy v Ústí a většina mi potvrdila mizerné jednání a koupě nového auta v Praze. Já jsem moje letadlo koupil na Kladně a připadal jsem si jak v jiném světě.Jinak mimochodem i známa co si koupila u Beka novou Hondu, už jezdí na servis jinam. Co se týče servisu v ul jsem byl také zklamán, předloni mi auto poškrábali a já si domluvil technika z Allianzky právě v Ústí n/L a domluvil jsem se, že to nechám i nalakovat......no bohužel po měsíci žádná odezva a tak lakováno na Kladně a na celou délku opravy zapůjčeno náhradní vozidlo.
A co mi hoooodně vadilo jako majitele nového auta, že mechanici vyváží auta se špinavýma ruka a bez ochrany sedadel.
Co možná někdo ocení, že dělají servis i bez dokladu.......což je pro mně jako u Pepíka před garáží
Jinak jsem si na pohodu na Kladně nechal vyreklamovat sedák na podruhé potah sedačky a navíc ještě vzpěry 5tých dveří a vše v naprosté pohodě.
Ahoj, doplním UL servis nejhorší zkušenost, též špatné vzpomínky.Ahoj.Já se o Ústí n/L radši nebudu ani zmiňovat,vždycky mi stoupne tlak a vyskočí žilka.