Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Možná by si někdo chtěl vyhrát...
Koupil bych originál, ale poohlédnul bych se po ceně v USD, GBP, EUR. On ten originál bude mít slušnou světelnost, protože v GJ funguje skoro za tmy a bez šumu.Ahoj, myslíš že tohle je opravdu OEM kamera nebo někdo přeprodává třeba aliepress se slušnou marží?
Predpokladam proto, ze ta kamera dnes kouka i primo na naraznik. Z okna by nemela moc dobry pozorovaci uhel. Take by asi bylo treba resit tonovana skla nebo sedany. V podstate si moc lepsich umisteni predstavit nedokazu, ale vyklopna by se opravdu hodila. I me se na GJ zaspini behem chvilky. Sice pak toho moc videt neni, ale to neznamena, ze by stale nebyla aspon trochu prinosem. Naraznik/obrys auta za mnou tam poznat jde.Tak mě napadá, proč se ta kamera nemontuje dovnitř aute? Koukala by přes zadní sklo, které stačí setřít stěračem.
Ahojte,
Mna skor zaraza fakt, ze ani origo a ani neorigo nema tie vodiace linky natacacie podla polohy volantu, teda su staticke.
U me se rozhodne nataceji.WTF? Mě ani nenapadlo se ptát, jestli se ty linky u origo kamery natáčejí, bral jsem jako samozřejmost že ano. To jak o fakt?
U mně taky.U me se rozhodne nataceji.
Krásná práce kluci :cigar:Tak jsme včera s @Natural a @DokySn zkoumali rozdíl mezi našimi zpětnými kamerami. Já mám dodělávanou (protože mám výbavu Attraction) a @DokySn ji má v rámci výbavy Revolution. Bylo to vpodvečer v garážích, takže světlo bylo pouze ze zářivek.
Rozdíly, které jsme našli:
1. Jiná konstrukce - moje domontovávaná je lehce robustnější a není tak zapuštěná než ta, co je ve výbavě Revolution
2. Jiný úhel snímání - moje domontovávaná má relativně malý úhel, takže snímá prostor cca 3-5 metrů za autem, ta z Revolutionu měla dohled řádově desítky metrů
Co bylo shodné:
3. Vypadá to, že optika. Obě ukazovaly přibližně stejně. Zkusili jsme udělat fotky, ale nevím, jestli si z nich dokážete udělat nějaký úsudek. Díky přepalům ani není pořádně vidět rozdíl v tom úhlu.
Trochu mě štve, že jsem si trochu víc nepohrál s nastavením foťáku. Tak snad se ještě někdy v téhle sestavě potkáme, abychom to mohli napravit.
Zdar fšem, PaKo
Ahoj, sám kameru zatím nemám, chci si ji nechat dodělat, takže jsem zvědavý, co zjistíš. Podle mě tam máš "alternativu" (klidně maskovanou jako "OEM Mazda"), ne originál. BTW. Origo Mazda kamera vypadá takto.Nicméně to, co řeším, je, jak ověřit, že ta moje je opravdu origo Mazda. Pokud ano, je to smutné, ale funkci to splní, akorát je potřeba ostatní zájemce o totéž varovat. Pokud ne, půjdu to prodejci omlátit o hlavu. Jen potřebuju mít v ruce nějakou "munici".