• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Motor nejde přes 4tis ot/min.

Radeklitr

nový člen
3
Mazdárek všem.
Mám takový dotaz, kolik má správně tlačit turbo? Tedy, pokud připojím měřák - diagnostiku. kolik je správná hodnota tlaku? Ptám se proto, jelikož mi občas přijde že málo tlačí. A s tím druhý dotaz. Stalo se mi, že auto normálně jede, ale najednou nešlo přes 4000ot/min. Pocit, jako když tě někdo drží za zadek, nebo špalku pod pedálem. Stačilo ale ubrat, případně podřadit a zase všechno ok, otáčky letí až na doraz. Ale tohle mě překvapilo. Prostě motor táhnul super ale najednou stop a otáčky se zastavili na 4tis. Nenapadá vás něco? Auto ani nekouří, žádnej divnej zvuk, nic.... jen prostě přestalo táhnout. (Jak diesel při 4tis) Nedělá to pravidelně, stalo se to asi dvakrát. Budu vděčný za každý nápad. Hlavně jaký by měl být tlak. Chci připojit diagnostiku. a projet to, jak se bude tlak chovat.
Ale hlavně mě trápí to, že občas prostě netáhne, na plyn můžu šlapat jak blázen ale zastaví se na cca. 4tis a začne jen víc kouřit a netáhne. přeřadím a jede zase OK.
Moc díky a mazdám zdar.

CX-7 L3T plný plyn 2500-5000 lehce přes 2 bary.

Back