• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek MX-5 NB vymena tlmicov a snimaca rychlosti

susta123

člen KLANu
Zprávy
50
Ahojte,

1. na aute potrebujem vymenit zadny tlmic. Avsak servis mi ponukol OEM kde zadny par stoji 560eur(13965.81 zck) + opravna sada na horne ulozenie tlmica stoji 60eur(1496.34 czk). Neviete mi odporucit nejaku vyhodnejsiu alternativu aj kebyze to nie je orginal? Nieco s podonou charakteristikou, ked budu malicko tvrdsie ako orginal nevadi. No nechcem nic extra sportove. Aj kebyze musim menit vsetky 4 tlmice ale ak by to bolo lancnejsie bral by som to.Chcem zachovat podobnu charakteristiku a vysku tiez nechcem menit.

2. Mam problem s rychlomerom raz ide raz nie. Servis nasiel najlacnejsi snimac merania rychlosti v hodnote 260eur(6484.13czk). Cislo dielu je M526-17-400A. Nemate niekto nazvys nejaky takyto snimac za lepsiu cenu? Pripadne poradit kde ho kupit vyhodnejsie? :)

Auto:
Mazde MX-5 nbfl
Motor: 1.6(81kw)
Rocnik: 2002.

Ahojte,

1. na aute potrebujem vymenit zadny tlmic. Avsak servis mi ponukol OEM kde zadny par stoji 560eur(13965.81 zck) + opravna sada na horne ulozenie tlmica stoji 60eur(1496.34 czk). Neviete mi odporucit nejaku vyhodnejsiu alternativu aj kebyze to nie je orginal? Nieco s podonou charakteristikou, ked budu malicko tvrdsie ako orginal nevadi. No nechcem nic extra sportove. Aj kebyze musim menit vsetky 4 tlmice ale ak by to bolo lancnejsie bral by som to.Chcem zachovat podobnu charakteristiku a vysku tiez nechcem menit.

2. Mam problem s rychlomerom raz ide raz nie. Servis nasiel najlacnejsi snimac merania rychlosti v hodnote 260eur(6484.13czk). Cislo dielu je M526-17-400A. Nemate niekto nazvys nejaky takyto snimac za lepsiu cenu? Pripadne poradit kde ho kupit vyhodnejsie? :)

Auto:
Mazde MX-5 nbfl
Motor: 1.6(81kw)
Rocnik: 2002.
1.Mám sice NC,ale s tlumiči jsem v loni řešil podobný problém.Nakonec jsem koupil Eibach pro kit B12(Bilstein B8 a snížené pružiny Eibach).Pro nesnížený podvozek jsou tuším B6.
2.Zkus facebookovou skupinu CZ/SK MX-5 díly/diely prodává se tam celkem dost dílů hlavně na NA,NB.

Back