• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Nabíjení se ukončí před úplným nabitím

mabu

rodinný člen KLANu
Podporovatel MazdaKlanu Ověřený uživatel MazdaKlanu
818
Existuje SI R016/24: CX-60 (KH) s e-SKYACTIV PHEV
Není něco i pro MX-30, prosím? Mě se to chovalo stejně, přešel jsem na přenosný C-TEK wallbox a tím jsem "vyřešil", proto se ptám (i v nesprávném vlákně, ale nabíječky 99% budou identické).

Není něco i pro MX-30, prosím? Mě se to chovalo stejně, přešel jsem na přenosný C-TEK wallbox a tím jsem "vyřešil", proto se ptám (i v nesprávném vlákně, ale nabíječky 99% budou identické).
R095/20: MX-30 (DR) – nabíjení vysokonapěťového akumulátoru se dokončí před úplným nabitím
POPIS
Někteří zákazníci si mohou stěžovat, že při nabíjení vysokonapěťového akumulátoru indikuje kontrolka (zelená) na dvířkách nabíjecího portu a displej v přístrojové desce dokončení nabíjení dříve, než úroveň nabití vysokonapěťového akumulátoru dosáhne 100 %. Pokud zákazník používá aplikaci MyMazda, obdrží oznámení o dokončení nabíjení.
Problém nastává v chladném prostředí (teplota nižší než 10 °C) a při překročení úrovně nabití vysokonapěťového akumulátoru 80 %. Ve skutečnosti po indikaci nabíjení pokračuje až do 100 %.
POZNÁMKA: Problém nastává jak při normálním nabíjení, tak při rychlonabíjení.
PŘÍČINA
V důsledku nesprávné logiky řízení PCM může být za určitých podmínek indikováno dokončení nabíjení před úplným nabitím.
ZMĚNA V SÉRIOVÉ VÝROBĚ
Řídicí software PCM byl upraven.

R101/24: MX-30 (DR) – nabíjení MODE 2 se nechtěně přeruší před dokončením
POPIS
Někteří zákazníci se mohou setkat s tím, že se nabíjení MODE 2 nechtěně přeruší před dokončením při používání nabíjecího kabelu výrobce MENNEKES.
PŘÍČINA
Když během teplotní kalibrace snímače výkonu v nabíjecích kabelech výrobce MENNEKES dojde k okamžitému přerušení napájení, vozidlo to detekuje jako abnormální stav a přeruší nabíjení.
ZMĚNA V SÉRIOVÉ VÝROBĚ
Řídicí software palubní nabíječky (OBC) byl upraven.

Back