Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V nastavení je výběr jazyka.Mam navi v cz,ale jak se to prepina nevim
já vím, ale jak jsem již psal češtinu tam mám, jen ta baba mi stále blekotá anglickyV nastavení je výběr jazyka.
1) Stáhni a nainstaluj tenhle program (předpokládám že máš Windows na počítači): https://mazda-eu.naviextras.com/shop/portal/download?type=x-toolbox/engineLidičky ! Moc vás prosím neví někdo, jak často se dělají aktualizace map do Mazdy ?
Mááálo kdy...bohužel.Dnes jsem zkoušel jestli náhodou něco nového,ale nic Většinou vždy ke konci roku nějaká větší aktualizace,kde přibude nějaký ten kruháč.Třeba jiní v jiných krajích budou na tom o chlup líp..každopádně marná slávaKdy vychazeji aktualizace ? Dekuji
Dekuji ! Tak to ani nebudu ze slotu vyndavatMááálo kdy...bohužel.Dnes jsem zkoušel jestli náhodou něco nového,ale nic Většinou vždy ke konci roku nějaká větší aktualizace,kde přibude nějaký ten kruháč.Třeba jiní v jiných krajích budou na tom o chlup líp..každopádně marná sláva
Jojoo,zbytečnostDekuji ! Tak to ani nebudu ze slotu vyndavat