• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Nastavení předních světel

Eupho177

nový člen
2
Dobrý deň chcem sa opytat mám mazdu 5 CWEFW menil som tiahlo na nastavenie svetiel na zadnej náprave pri skúšaní motorčeky išli aj naklápanie pri zaťaži ale po tme keď idem sú tie svetla stále padnuté nemáte nejaké tipy na kalibráciu motorcekov alebo skratka aby mi svetla svietili normálne sú to xenony ďakujem za info

Aj xenóny treba normálne manuálne nastaviť do základnej polohy. Spraví hociktorý servis. Čidlá na náprave pri každom naštartovaní zmerajú, ako je auto zaťažené a potom xenóny nastavia do tej základnej polohy - ktorá tam už je prednastavená mechanicky .

Aj xenóny treba normálne manuálne nastaviť do základnej polohy. Spraví hociktorý servis. Čidlá na náprave pri každom naštartovaní zmerajú, ako je auto zaťažené a potom xenóny nastavia do tej základnej polohy - ktorá tam už je prednastavená mechanicky .
Ďakujem za info

Back