- 118
Koncem loňského roku jsem se objednal do autorizovaného servisu mimojiné na seřízení výšky AFS xenonů – levý svítí viditelně níž než pravý (a možná i trochu do strany). V servisu mi však řekli, že jim to nejde, protože mechanismus světla na pokusy o seřízení prý vůbec nereaguje. Nevím, jakým způsobem seřízení probíhá a na jakém principu ten mechanismus funguje, ale poté, co jsem zjistil cenu výměny světla – 25.000 Kč bez DPH (musí se vyměnit i nějaký řídící box) – chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás netuší, co s tím může být a jestli se to dá rozchodit. V květnu mě navíc čeká STK, kde rozdílnou úroveň uvidí a protože jim nepůjde seřídit, nejspiš mě od kontroly vypakují. Do té doby mám ještě čas to řešit.
Jen pro jistotu – nejedná se o problém s nivelací dle náklonu/zatížení auta. Vím, že ta funguje. Stejně tak se čočky naklápí do zatáček tak jak mají.
Jen pro jistotu – nejedná se o problém s nivelací dle náklonu/zatížení auta. Vím, že ta funguje. Stejně tak se čočky naklápí do zatáček tak jak mají.