Ahoj,
Mám Mazdu cx7-2007 2.3 MZRD DISI TURBO. Automat
Ráno vždy nastartuju...(ještě se mě tedy nestalo že bych nenastartoval) Pokud auto startuje nastartuje na první otočení bez problému.
Po práci zastavím v obchodě.. jak vlezu do auta a chci nastartovat tak ticho.. Kontrolky normálně naběhnou ale startér netoči. Kontrolky nezhasnou pořád sviti (jenom přestane na dobu startu foukat ventilátor) Nikdy se mě nepovedlo nastartovat, když jsem úkon opakoval. Ráno přijdu k autu a normálně startuje.
Když se mě to stalo poprvé, zkoušel jsem startovat přes kabeli a nic.
Baterka se zdá ok. Proběhla výměna snímače brzdy bez efektu (3x za sebou nastartuju po 4te to nejde...)
Diagnostika mě žádnou chybu neukazuje.
Nenapadá po čem jít dál?
Pokud by byl starter KO, tak by podle mě blbnou furt a ne nepravidelně?
Děkuji mockrát za připadnou reakci
Mám Mazdu cx7-2007 2.3 MZRD DISI TURBO. Automat
Ráno vždy nastartuju...(ještě se mě tedy nestalo že bych nenastartoval) Pokud auto startuje nastartuje na první otočení bez problému.
Po práci zastavím v obchodě.. jak vlezu do auta a chci nastartovat tak ticho.. Kontrolky normálně naběhnou ale startér netoči. Kontrolky nezhasnou pořád sviti (jenom přestane na dobu startu foukat ventilátor) Nikdy se mě nepovedlo nastartovat, když jsem úkon opakoval. Ráno přijdu k autu a normálně startuje.
Když se mě to stalo poprvé, zkoušel jsem startovat přes kabeli a nic.
Baterka se zdá ok. Proběhla výměna snímače brzdy bez efektu (3x za sebou nastartuju po 4te to nejde...)
Diagnostika mě žádnou chybu neukazuje.
Nenapadá po čem jít dál?
Pokud by byl starter KO, tak by podle mě blbnou furt a ne nepravidelně?
Děkuji mockrát za připadnou reakci