• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Nestartuje, akumulátor vybitý

Ruman

člen KLANu
65
Ahoj, týden jsem s Mazdou nejezdil. Po týdnu chci někam jet. Přijdu k auto šáhnu na kliku, auto se otevře. Sednu a mačkám tlačítko start a ono se nic neděje. Podívám na palubku a tam na mě svítí kontrolka oleje a airbag. Žádné světlo nesvíti uvnitř a ani při vložení klíče. Neraguje na nic, ani na zamčení.
Náhodou někdo se s tím nepotkal? Zkusím přes kabely auto nahodit. Baterka má 2 roky.
Díky za odpovědi. ??

08FB34B1-ED7C-4E93-9F82-A5316106E9BB.jpeg

Tož baterka K.O. po měření ukázala 1,556V. Nečekal bych ale, že bude svítit kontrolka oleje když je baterie úplně mrtvá.
Způsobeno tím, že auto týden stálo a auto nebylo zamčené. Nevím proč nefunguje autolock.

Funguje autolock ak po odomknutie do 30s neotvoris dvere. Ale odomknuté GH aj mne zničilo baterku, našťastie doma. Odvtedy zamykam aj 3x vždy.

@Kuko116 to jsem právě, že do teď nepochopil jak to funguje. A to Mazdu mám 3 roky. Vždycky jsem si myslel, že pokud opustim okolí auta a všechny dveře jsou zamčené tak se do 20 - 30s auto zamkne.

Zamkne, ale jenom pokud nedošlo k otevření dveří. Jakmile otevřeš dveře, tak 30 s interval nefunguje.
Respektive to funguje jenom v případě, že odemkneš "omylem" auto a nic v něm nepotřebuješ, tak se ti do 30 s samo zavře ;)

Tuším že ve forscanu se to dá u faceliftu zapnout. Mam předfacelift a tam to nemá žádnej efekt

Zkrátka ta funkce nefunguje. Je tam jen to zamknutí bez otevření dveří

Back