• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Nesvití světla

Navstevnik

nový člen
Zprávy
12
Zdravím, stala se mi taková věc, ze se mi začlo kouřit z kapoty a po otevření to kouřilo u světla na straně řidiče. Nesvití mi celej zadek, předek také ne, jen blinkry blikají. Pojistky 10A a 15A pohledem zkontrolovány a všechny v pohodě, ani na palubní desce Nesvití kontrolka světel. Napadá někoho co by to mohlo být? Dekuji

Pohledová kontrola může být zavádějící - pojistka může být přepálená u kraje místo u prostřed a to se může přehlédnout, lepší je proměřit. Podsvětlení v autě funguje? Stěrače se chovají normálně? pokud ne, zkontroloval bych ještě pojistky u nohy řidiče viz schéma Odkud přesně se kouřilo?

1.png

Pohledová kontrola může být zavádějící - pojistka může být přepálená u kraje místo u prostřed a to se může přehlédnout, lepší je proměřit. Podsvětlení v autě funguje? Stěrače se chovají normálně? pokud ne, zkontroloval bych ještě pojistky u nohy řidiče viz schéma Odkud přesně se kouřilo?

Zobrazit přílohu 45234
Někde od světla nevím přesně jestli ze světla nebo z led v nárazníku (ale ty tam už jsou od koupě.

Ajee tak to musí někdo vidět, to takto na dalku nelze určit co s autem předchozí majitel spáchal

A ta je jaká?

A to ostatní už valí?

Back