• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Nezobrazuje spravne údaj o najazdených km

Lukas6288

nový člen
Zprávy
2
Zdravim páni ,
Dnes mi moja mazda začala zobrazovať nesprávny údaj o najazdených km. Zobrazuje 9999.9km a nad tým je písmeno A v štvorceku . Stretol sa s tým už niekto ? Vopred ďakujem za akúkoľvek radu .

PXL_20250110_162811977.jpg

TRIP počítadlo. A protože umí dvě, tak jedno je označené A a druhé je B. Někde mezi budiky bude "tyčinka" na přepínání a nulování...

Och no jasné 🫣 vďaka za odpovede. Auto nemám dlho a ten spínač trip som si fakt ani nevšimol. Zrejme som doň omylom ťukol. Ešte raz vďaka

No to je hodně vtipný, to jsem sem dával asi před měsícem...
Zobrazit přílohu 54298

Přátelé, dne jsem si cestou domů udělal zastávku, abych vyfotil tento hezký stav tachometru, a když jsem vyrazil dál, počitadlo už se nehnulo :) Mám to ještě tak 1-2 km. Můžete mi říct, co jsem to vyprovokoval za absurditu?
Sahal jsem mezitím do jasu tachometru a řadil zpátečku :)
Znovu nastartovat mě nenapadlo.

Zdravim páni ,
Dnes mi moja mazda začala zobrazovať nesprávny údaj o najazdených km. Zobrazuje 9999.9km a nad tým je písmeno A v štvorceku . Stretol sa s tým už niekto ? Vopred ďakujem za akúkoľvek radu .

Zobrazit přílohu 54717
Seš zvyklej z koncernu, že? Pepa (Fotr na tripu) si stěžuje, že mu Superb nuluje Trip po 15-ti tisících kilometrech. :-D

Back