Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
preventivne..uz sem nejake info nasel,treba jaky olej,kolik...ale nevim jestli je dobre prevodovku proplachnout nejakym olejem nebo ne,auto mam 3 roky a nikdy sem olej v prevodovce nemenil.Tachometr ma 185K
Jasne souhlas PC oleje jsou supr BG jsou uz naaditivovany na lepsi vykon. Ps. Vyplach kterx se pouziva na prevodovky je urcen pro lehky neporadek jako maz apod. mam ozkouseno zas na 15 aut a nebyl problem. Mazdu 6 GH 114kw r.v. 2011 jsem delal a po 120t km je to v pohode. majitel je spokojeny.u benzínu je předepsaný interval pro převodový olej 120 tkm , u dieslu to bude nejspíš podobné. Měnil jsem olej v převodovce při 120 tkm, dával jsem myslím Traxon Snythetic W75-90 od PetroCanada. S BG produkty bys taky neměl udělat chybu i když zastávám heslo, že co funguje, do toho nestrkám nos = pokud řadíš dobře, výplach není třeba