Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
koukal jsem ti do ACI.cz , kde většinou zrcátka z druhovýroby mají, ale CX3 je asi moc nová .....Bohužel mám pocit, že u nové havarijky mám spoluúčast 5000 Kč ( předtím jsem měl 0). Tak si hold zaplatím 1156 Kč a mrknu co obnáší výměna, zda to svěřit servisu nebo to vyměnit sám, přední kryt je nacvakavaci, protože byl na pár místech vycvaknuty...
Mazdar a můžeš mi tedy napsat nebo poslat návod. Jestli to jenom docvaknu nebo musím jít pres zrcátka. díky za jakoukoliv odpověďNávod na sundání krytů, je samo na netu stačí zadat. Před týdnem sem to dělal v rámci tréningu, kdyby se mě porouchali, tak ať vím co mě čeká. Jde to docela dobře cca 5min jedno. Pak jsem je prostřík, když už jsem je měl odkrytý. Asi tak.
Coze?Jestli to platíš ze svého tak ta částka je ferarri. Jestli ten kdo to zavinil, tak je to lambo. Prostě za ty prachy se dá udělat fůra věcí. Mám stejný auto , sem tam šrám už má ,ale za tu částku mám např. nový brzdy, krasný kola, olej v převodovce (AT) a ještě by mě zbylo. No hodně štěstí při opravě.
Návod najdeš. Třeba tenhleMazdar a můžeš mi tedy napsat nebo poslat návod. Jestli to jenom docvaknu nebo musím jít pres zrcátka. díky za jakoukoliv odpověď
Píšeš 46 tisíc...Za to co je na fotkách? Nebo ti vypadl i motor. Asi tápu.Coze?
Překliknul: carlos píše 46 tisíc..Píšeš 46 tisíc...Za to co je na fotkách? Nebo ti vypadl i motor. Asi tápu.