• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Otevírání a zavíráni oken

MartinH11

nový člen
Zprávy
6
Ahoj,
Nejde mi otevírat a zavírat okna pomoci dálkového ovládání.
Při zamčení se mi nesklopí zpětná zrcátka.
Je to někde v nastavení? Mazda 6 2016
Děkuji za odpovědi

Ahoj,
Nejde mi otevírat a zavírat okna pomoci dálkového ovládání.
Při zamčení se mi nesklopí zpětná zrcátka.
Je to někde v nastavení? Mazda 6 2016
Děkuji za odpovědi
Ahoj, u šestky okna pomocí DO ovládat nelze. A zrcátka jen v případě, že je ve dveřích ovladač automatiky.

Poslední úprava:
Ahoj, dostal jsi na tohle nějakou odpověď, taky se po tom ohlížím. Je k tomu samostatní ovládač, nebo to je po instalaci kompatibilní pouze na klíč od auta?

Taky se připnu. Tohle měla GH v základu a u GJ mi to hrozně chybí.
Tak jsem si taky dnes povzdechl, že nejde u GJ zavírat okénka klíčkem...taková užitečná a nenákladný vec a oni to tam ti blbci nedají, když předchozí dvě generace to měly 😡

Oopravdu tady nikdo nezkusil tu krabičku z Alíku?

Kde se to napojuje? Dá se okno pozastavit v určité poloze?

Kde se to napojuje? Dá se okno pozastavit v určité poloze?
Poprepája sa to s konektormi co idú do ovládania okien,zrkadiel a zámku dverí. Pri sťahovaní okien stlačíš tlačidlo otvor tak sa zastavia a potom opačne, povedal by som že ak stihneš, lebo to celkom rýchlo otvára -zatvára, ja som si prepojil iba konektor okien a dverí, zrkadla som si neprepájal nechal som pôvodný konektor,len preto ze ja nechcem otváranie -zatváranie zrkadiel ,nato mam tam origo prepínač, ale to už je každého vec co preferuje.

IMG_5338[1].PNG

Možná se zeptám blbě, ale ta krabka funguje vlastně na základě impulzu z napájení pro uzamčení auta při normálním použití tlačítka lock na origo klíčku? Takže pak na základě toho přes centrální ovládání okének u řidiče dotáhne všechna okna a to vždy při uzamčení, i když jsou okna zavřená? Dik

Možná se zeptám blbě, ale ta krabka funguje vlastně na základě impulzu z napájení pro uzamčení auta při normálním použití tlačítka lock na origo klíčku? Takže pak na základě toho přes centrální ovládání okének u řidiče dotáhne všechna okna a to vždy při uzamčení, i když jsou okna zavřená? Dik
Teoreticky nejak tak. Auto keď zamknem a okna sú stiahnuté tak ich samo zatvori. Máš v plane si to sam skúsiť poprepájať a riešiť....jednoduchšie je kúpiť ten set ,napojiť a o hodinu hotovo a len si uživať . Inač ako som písal ak pripojiš aj konektor na zámok dverí tak aj kľúčom môžeš otvoriť, zatvoriť okna,už je na každom co si pri zapájaní napojí ,ja som nenapájal zrkadla, lebo nepoužívam sklápanie pri uzamknutí. Mam aj rýchle video ako to funguje, ale asi sa to tu nedá vložit,aspoň som nenašiel takú možnosť, okrem fotografii.

Teoreticky nejak tak. Auto keď zamknem a okna sú stiahnuté tak ich samo zatvori. Máš v plane si to sam skúsiť poprepájať a riešiť....jednoduchšie je kúpiť ten set ,napojiť a o hodinu hotovo a len si uživať . Inač ako som písal ak pripojiš aj konektor na zámok dverí tak aj kľúčom môžeš otvoriť, zatvoriť okna,už je na každom co si pri zapájaní napojí ,ja som nenapájal zrkadla, lebo nepoužívam sklápanie pri uzamknutí. Mam aj rýchle video ako to funguje, ale asi sa to tu nedá vložit,aspoň som nenašiel takú možnosť, okrem fotografii.
Zatím odkládám výměnu motorku v levem zrcátku, ale až bych se k tomu dostal a psychicky připravil na to, že se mi může něco po, jako utrhat klipy u tapecu nebo něco nepůjde vyndat, napojit apod., tak bych do toho asi sel...alespoň zabiju dvě mouchy jednou ranou 😉

Ahoj, já měl podobný modul na Mazdě 3, tam se daly otevřít okna že se stisklo unlock - lock - unlock na ovladači. A nebo pootevřít lock - unlock - lock a sjely cca o 2 cm. Jak to funguje zde? Taky jsem nad tím přemýšlel, zatím jsem objednal modul na automat. uzavření střešního okna.
Jinak, ta zrcátka bych také nezapojoval, vyhovuje mi, že se nesklápí, když to nastavím na dveřích.

Back