• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Ovládání oken

Sádroš

nový člen
2
Zdar všem, jsem nový majitel CX-7 a mám problém s okny - všechny ovladače na dveřích fungují, ale od řidiče otevřu pouze svoje okno, ostatní nereagují. Ví někdo, v čem by mohl být problém?

Ahoj. Neodpojoval jsi náhodou baterii nebo nedošlo k nějakýmu poklesu napětí na baterii ?
Zkus tohle:
1) Dej zapalování do polohy ON (klidně může být i nastartováno)
2) Otevři dveře spolujezdce
3) Tlačítkem na spolujezdcovo dveřích stáhni okno do cca poloviny
4) Tlačítkemm na spolujezdcovo dveřích vytáhni okno úplně zpátky nahoru - tlačítko drž vytažený co to jde. Jakmi okno vyjede úplně nahoru, podrž tlačítko vytažený (jako by jsi chtěl okno pořád zatahovat) ještě dalších cca 3-5 vteřin

Pokud od týhle chvíle půjde z ovládání řidiče stáhnout to spolujezdcovo okno, tak tento postup proveď pro všechny ostatní okna.

Ahoj. Neodpojoval jsi náhodou baterii nebo nedošlo k nějakýmu poklesu napětí na baterii ?
Zkus tohle:
1) Dej zapalování do polohy ON (klidně může být i nastartováno)
2) Otevři dveře spolujezdce
3) Tlačítkem na spolujezdcovo dveřích stáhni okno do cca poloviny
4) Tlačítkemm na spolujezdcovo dveřích vytáhni okno úplně zpátky nahoru - tlačítko drž vytažený co to jde. Jakmi okno vyjede úplně nahoru, podrž tlačítko vytažený (jako by jsi chtěl okno pořád zatahovat) ještě dalších cca 3-5 vteřin

Pokud od týhle chvíle půjde z ovládání řidiče stáhnout to spolujezdcovo okno, tak tento postup proveď pro všechny ostatní okna.
Jo, baterku jsem měnil hned po příjezdu s autem dom, protože po 5minutách hraní rádia už jsem nenastartoval. Dík za radu, zkusím to

Back